2777
2789
عنوان

بچه ها من ۱۷سالمه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5526 بازدید | 188 پست
من فکر میکردم دیگه هیچ کس دختر ۱۶،۱۷ ساله شوهر نمیده حتما دو سالم هست که ازدواج کردی

سن ازدواج دوباره اومده پایین

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

جلل الخالق 😨😨😨 

بنده خدا راهکار می خواد چرا همه ریختید رو سرش که چرا زود ازدواج کردی و .....؟؟؟ مشکل الانش رو حل کنید 

در ضمن من خودم 25 ازدواج کردم ،قابل توجه اونایی که فک می کنن دارم طرفداری می کنم 😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بابا ۱۷سال اصن خطرناکه و خوشم از بچه داری هم نمیاد ولی هردو طرف دارن فشار میارن هم شوهرم هم خانوا ...

اره خیلی زوده بابا از الان خودتو درگیر بچه نکن خیلی هنوز وقت داری.بگو دکتر گفته نباید فعلا حامله شی😊

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
خب بابا ۱۷سال اصن خطرناکه و خوشم از بچه داری هم نمیاد ولی هردو طرف دارن فشار میارن هم شوهرم هم خانوا ...

خیلی زوده،تا ۲۰ سالگی هنوز رشد خودت کامل نشده،اگه خیلی رفتن رو مخت قایمکی قرص بخور

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

من اختلاف سنیم با دخترم ۱۸ ساله الانم ۱۹ سالمه و دخترم ۱۵ ماهشه😀😂

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
منم واقعا به این حرفت رسیدم ۱۷ساله باردارشدم بچمو توماه ۸ازدست دادم خدانصیب هیچکس نکنه

اخه خود بدن یه دختر هنوز تو سن 16-17 سالگی رشدش تکمیل نشده چجوری میتونه یه بچه رو پرورش بده تو بدنش

من الان کلی درد دارم کم خونی کمبود کلسیم کمبود ویتامین دی بدن درد پادرد دست درد  

مادرمن 36سالشه عین خواهریم براهم هیشکی باورنمیکنه مامانمه.. ازاین لحاظ خوب میشه دوس میشین مث ما خخخ

مامان من با خواهرم بزرگم ١٧سال فاصله داره بامن ٢٧با من خيلي خيلي رابطش بهتره عين دوستيم 

فك نكنم زياد ربط ذاشته باشه مامانم خيلي زود نوه دار شد و خودش دوس نداره ك بين همسناش انقد زود مامان بزرگ شده هميشه ميگه بده

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
تهرانم

شوهرت چند سالشه که انقدر عجله داره 😐

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
جلل الخالق 😨😨😨  بنده خدا راهکار می خواد چرا همه ریختید رو سرش که چرا زود ازدواج کردی و .... ...

اره تعجب میکنم همه اومدن میگن توکه زود ازدواج کردی دیگه چرا میخوای زود بچه دارنشی! یا میگه کدوم شهری! واقعا ادم متاسف میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مادرمن 36سالشه عین خواهریم براهم هیشکی باورنمیکنه مامانمه.. ازاین لحاظ خوب میشه دوس میشین مث ما خخخ

مامان منم41سالشه منم24 سالمه باهم مثل خواهریم😊

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰
2790
2778
2791
2779
2792