بچه ها من ۱۷سالمه خانواده شوهرم دارن بهم فشار میارن ک حامله بشم خودم میگم زوده ولی همسرم میگه تو از من بچه نمیخوای ک میگی زوده گفتم ن بخدا من خودم بچ بچه میخوام چیکار حداقل ۲سال دیگ ولی صبر نمیکنن اعصابم بهم ریختس چیکار کنم؟
من فکر میکردم دیگه هیچ کس دختر ۱۶،۱۷ ساله شوهر نمیده حتما دو سالم هست که ازدواج کردی
سن ازدواج دوباره اومده پایین
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب بابا ۱۷سال اصن خطرناکه و خوشم از بچه داری هم نمیاد ولی هردو طرف دارن فشار میارن هم شوهرم هم خانوا ...
اره خیلی زوده بابا از الان خودتو درگیر بچه نکن خیلی هنوز وقت داری.بگو دکتر گفته نباید فعلا حامله شی😊
خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏