2777
2789

بعیده سرمایه زیاد بخواد بیشتر فوت و فن داره و در امد بستگی به مهارت داره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خوبه  کمترین سرمایه و بهترین متریال رو داشته باش با امکانات خاص خوبه عموی من داشت

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه میخوایی شروع کنی؟

برای خودت؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

باید بره آموزش حرفه ای ببینه . کلید سازی فقط کار با دستگاه کلید سازی نیست . قفل ها و سنسورهای جدید . قفل و کلید ماشین  ‌ و خیلی چیزای دیگه هم هست و اگر تو این کار خوبدآموزش ببینه درآمدش خیلی خوبه . 

خوبه؟دنبال یه مغازه میگردیم داداشم بفرستیم یاد بگیرهبهتر از پیک موتوریه؟

فکر کنم تعمیر موبایل یا لوازم خونگی بهتره بازم بپرس

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من دخترمبرای برادرمخوبه بفرستیم یاد بگیره؟

چند سالشه ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اسی 

بفرستید  تعمیرات لوازم برقی خونه مثل یخچال ماشین لباسشویی و اتو و...بعد مغازه بزنه

نصب دوربین مداربسته

تعمیرات  ماشین خیلی درآمد داره 

اگه شد یه جا خوب بره کار یاد بگیره 

یخچالی اومد تو یک ساعت ۲ میلیون از خواهرم گرفت 

حداقل روزی چند جا بره دیگه خودت حساب کن