2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5394 بازدید | 95 پست

از علی بدم میاد

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

اسکار آویزون ترین  و ذلیل ترین از لحاظ رفتار و فیزیک و اندام تعلق میگیره ب سودا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس چیه.شک نکن سناریو هست تا جذاب بشه برای من و شما و الا مگه میشه راحت اعتماد کرد و غیبت کرد و دع ...

نه سناریو نیست واقعیه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

دیدی تو قسمت جدید چجوری رفتار کرد منظورم وقتی بود که پژمان اومد😑

چقد چندشه

داشت قسمت قبلش ب فرشاد میگفت منو بین ده تا مرد لخت بفرسی سربلند میام بیرون خو جیندا واس ی مرد غیر لخت شل کردی ک

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نه سناریو نیست واقعیه

نه عزیزم این مدل برنامه ها زیر پایه سناریو داره ما بقی دست خودشون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تنها برنده ی واقعی گروه زن سابق امیر حسین هست انگار همه چی دست ب دست هم داده تا یه برنامه ساخته بشه ...

آره والا😐بخدا بهترین کارو کرده امیرحسین داره گه میخوره هوله بعد داره میگه نه داشتم امتحانت میکردم عوضییی

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

دیدی تو قسمت جدید چجوری رفتار کرد منظورم وقتی بود که پژمان اومد😑

من موندم چجوری فرشاد ول کرد رفت چسبید ب این پیریی

فرشاد هم خوشگلتره هم مردونس با شخصیت لاشی نیس ی نمونه واقعی لر اصیل 

نکه این یارو پیری چیه

چقد چندشهداشت قسمت قبلش ب فرشاد میگفت منو بین ده تا مرد لخت بفرسی سربلند میام بیرون خو جیندا واس ی م ...

آره والا😑حیف فرشاد دست این جیندرلا افتاده

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

چقد چندشهداشت قسمت قبلش ب فرشاد میگفت منو بین ده تا مرد لخت بفرسی سربلند میام بیرون خو جیندا واس ی م ...

از اوناست ک میخاد همه روش چشم داشته باشم و خونه خراب کنی کنه 

من با این نظریه مخالفم ک سناریوس چون خیلی طبیعی بازی میکنن یارو بازیگر ب اندازه اینا طبیعی نیس اینا ...

دقیقا

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

از علی بدم میاد

نه بابا اون خیلی لولش بالاست خیلی مرده جنتلمنه باور نداری برو از مامانش بپرس😂😐

من موندم چجوری فرشاد ول کرد رفت چسبید ب این پیرییفرشاد هم خوشگلتره هم مردونس با شخصیت لاشی نیس ی نمو ...

اونم‌هیچ پخی نیست

ولی این خیلی رومخه حرکاتش ب همه میخواد بماله فقط ادعا داره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

از اوناست ک میخاد همه روش چشم داشته باشم و خونه خراب کنی کنه

دقیقا