2777
2789
عنوان

بگم چطوری خودشو ثابت کنه

57 بازدید | 8 پست

نگید خواستگاری که سنم زیاد نیس 

🤦‍♀️🙂  

میدونم همه نصیحتاتون ولی نمیتونم مث خ ر عمل میکنم  🥲😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بگو با مامانت میخوام صحبت کنم

بعد چی بگم به مامانش 😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چی بگم به مامانش 😂

اگه شماره مادرش رو داد بهتون میشه بهش اعتماد کنید اگه نداد و بهونه آورد یعنی قصدش جدی نیست و دنبال خوشگذرونی،شماره مادرشو فقط بگیر لازم نیست بهش زنگ بزنی

Mathematics teacher

نیازی نیست حتما بیاد خواستگاری، شما درباره خواستگاری باهاش صحبت کن ببین تا کجا پیش میاد،بعدش بپیچون ...

میگه باهم باشیم اگه همچی خوب پیش رفت ازدواج کنیم 

البته خب درخواستایی هم داره که من فکر خوبی نمیتونم کنم  

و اینکه آدما متفاوتن 

اگه شماره مادرش رو داد بهتون میشه بهش اعتماد کنید اگه نداد و بهونه آورد یعنی قصدش جدی نیست و دنبال خ ...

امشب میگیرم ازش 

اگه گفت واسه چی چی بگم 

میگه باهم باشیم اگه همچی خوب پیش رفت ازدواج کنیم البته خب درخواستایی هم داره که من فکر خوبی نمیتونم ...

خب همشون همینجورن، شما درباره خواستگاری و پا پیش گذاشتن باهاش حرف بزن لابه لای حرفاش مشخص میشه.