2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خربزه مگه اومده

منم بیرون ندیدم 

ولی امان از دخالت بقیه 

تولد پسرمه تو نوع میوه هم دخالت میکنن من میگم میوه بهاری و موز بگیریم میگن نه خربزه 😒😒خودشم نه قیمت میدونن نه می‌دونن اومده یا نه ولی تو تصور کن میوه تولد خربزه باشه

منم بیرون ندیدم ولی امان از دخالت بقیه تولد پسرمه تو نوع میوه هم دخالت میکنن من میگم میوه بهاری و مو ...

والا من ویارشو دارم چند وقته میگردم پیدا نمیکنم برای همین پرسیدم

ولی خربزه برای تولد ضایست

والا من ویارشو دارم چند وقته میگردم پیدا نمیکنم برای همین پرسیدمولی خربزه برای تولد ضایست

ای جانم مبارک باشه بارداریتون شاید میدان تره بار داشته باشه چون اونا میگن اومده 

خودمم می‌دونم بده می‌خوام قیمتشو بدونم بلکه سکوت کردن 

آخه یه جا شنیدم ۴۸۰هزار میگن ولی مطمئن نیستم

منم بیرون ندیدم ولی امان از دخالت بقیه تولد پسرمه تو نوع میوه هم دخالت میکنن من میگم میوه بهاری و مو ...

شاید منظورشون ملون و جانان و ایناس 

آخه خربزه هنوز نیومده بعدش هم هندونه بهتره بازهم خودت بهتر میدونی

ای جانم مبارک باشه بارداریتون شاید میدان تره بار داشته باشه چون اونا میگن اومده خودمم می‌دونم بده می ...

وااااه

۴۸۰ هزار تومن 

دور از جون شما مگه آدم عقلش کم باشه اینقدر پول بده جا خربزه

ای جانم مبارک باشه بارداریتون شاید میدان تره بار داشته باشه چون اونا میگن اومده خودمم می‌دونم بده می ...

ممنون سلامت باشید 🌹 

چرا سختش میکنی برای خودت 

بگو من که خربزه نمیخوام بزارم ولی شما دوست دارین بیارین به میوه ها اضافه کنم

شاید منظورشون ملون و جانان و ایناس آخه خربزه هنوز نیومده بعدش هم هندونه بهتره بازهم خودت بهتر میدونی

یعنی ببین تولد یک‌سالگی پسرمه یه کاری میکنن یا کلا منصرف میشم از گرفتن تولد یا زهرمارم میکنن

منظورشون همون خربزه هست صدبارم به همسرم گفتم با طناب اونا نرو چاه میگه چشم ولی بازم حرفشونو گوش می‌کنه ضرر می‌کنه🙃🥲

تعداد مهمونارم تعیین میکنن ۵نفر فامیل من ۲۰نفر فامیل اونا

ممنون سلامت باشید 🌹 چرا سختش میکنی برای خودت بگو من که خربزه نمیخوام بزارم ولی شما دوست دارین بیاری ...

ای خواهر سر همه چی دخالت میکنن  تعداد مهمونا میگن ۵نفر خونواده خودت ۲۰نفر خونواده ما 

همیشه توی مراسمام  دخالت میکنن 

2790
2778
2791
2779
2792