2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور ببرمش هنوز گردن نگرفته... از طرفیمیترسم سرما بخوره یا چیز دیگه

با شوهرت با مادرشوهر کلا هرکی داری که بچه داری بلده بزارین تو کالسکه ببرینش البته بازم از مادرت که وارده بپرس 

با شوهرت با مادرشوهر کلا هرکی داری که بچه داری بلده بزارین تو کالسکه ببرینش البته بازم از مادرت که و ...

مامانم ک امروز عمل جراحی داره نتونستم برم... مادر شوهرم کلا ازم دور بعد زایمان دو ساعت اومد نشست پاشد رفت.. شوهرم نهایتش اینه با ماشین دور بزنیم.. ک چندبار بهش گفتم نگهش دار من یکم راه برم قبول نمیکنه... حتی دوماه ک یک آرایشگاه نتونستم برم 

خواهرم نداری عزیزم?

دارم عزیزم خواهرم تهران تا روز هفتمم موند پیشم رفت مامانم تا 25روز پیشم بود... الانم ک اینطوری دلم برا مامانم میسوزه ک منم نمیتونم برم کمک حالش بشم 😢😭نمیدونم چیکار کنم 

دارم عزیزم خواهرم تهران تا روز هفتمم موند پیشم رفت مامانم تا 25روز پیشم بود... الانم ک اینطوری دلم ب ...

مشخصه افسردگی داره شروع میشه 

میگی شوهرم با ماشین میبرتمون بیرون خوب شب حاضر شو لباس مناسب ته بچت کن پوشک بردار بچت شیرخشک شیرم بردار برین بیرون یه پارکی دیدی بگو وایستا پیاده شو کالسکه ذو بده دست شوهرت خودت قدم بزن نمون تو خونه که بدتر میشی

اگه شوهرت میتونه که تورو ببره خونه مادرت برو باهمون بچه چند روز بمون که بچت از آب و گل دربیاد 

مشخصه افسردگی داره شروع میشه میگی شوهرم با ماشین میبرتمون بیرون خوب شب حاضر شو لباس مناسب ته بچت کن ...

ممنون عزیزم.... چون بچه کوچک نوازد شهرما  شب ها هواش خنک همسرم میگه سرما نخوره...منم موافقم ک سرما نخوره ولی اصلا مسولیتش قبول نمیکنه... خونه مامانم برم مامانم هنوز بیمارستان بابام  خونه س... دعا کنید حال مامانم زودتر خوب بشه 

ممنون عزیزم.... چون بچه کوچک نوازد شهرما شب ها هواش خنک همسرم میگه سرما نخوره...منم موافقم ک سرما ن ...

انشالا خدا زودتر شفا بده سرپا بشن 

اشکالش جیه برو اونجا پدرام مطمعنن کسی نیست واسش غذا درست کنه هم کمک حال مادرتی تا حدودی هم اینکه پدرت تنها نیست 

با بچه چطور برم بیرون... دو سال کم نیس میشم

پیاده روی پارک قدم بزن .چرا میشه ...از همین الان خمسرت عادت بده که بیرون ببردتون...بگو بهداشت و دکتر گفته بچه برو بیرون قدم بزن...اگه موندی خونه دیگه بعد نمیتونی بری

پیاده روی پارک قدم بزن .چرا میشه ...از همین الان خمسرت عادت بده که بیرون ببردتون...بگو بهداشت و دکتر ...

باور کن یکی از حال بدیام همین همسرم ک اصلا درک نمیکنه... و حتی غر میزنه بهونه نیار... بچه داری همینه بزرگتر میشه میریم و.. 

باور کن یکی از حال بدیام همین همسرم ک اصلا درک نمیکنه... و حتی غر میزنه بهونه نیار... بچه داری همینه ...

آره میدونم چی میگی معمولا درک نمیکنن..منم بچه اولم اینطور بود.بگو دکترش گفته و بهداشت اگه ببریمش بیرون آروم میشه و برا هوش خوبه الکی بگو ...وگرنه خودشون نمیفهمن

آره میدونم چی میگی معمولا درک نمیکنن..منم بچه اولم اینطور بود.بگو دکترش گفته و بهداشت اگه ببریمش بیر ...

باور میکنی برا عکاسی ماهگرد نوازدی هنوز نیومده بریم؟؟ همش امروز فردا میکنه منم حرص میخورم ک یک بچه اوردم چ بابایی داره... جا من نیستین ک بدونید چه غلطی کردم بچه اوردم