2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حسا طبیعیه

مطمئن باش همه مادرا یه روزایی این حسا رو تجربه کردن

مخصوص حس عقب افتادن از زندگی و بقیه هم سن و سالا

اما به خودت بگو اینجور نمی‌مونه این دوران می‌گذره سعی کن از بچه ت لذت ببری این روزا که انقدر کوچولو باشه و تو آغوش و نفست باشه دیگه تکرار نمی‌شه. 

فقط عزیزم اگه دیدی داره تشدید میشه یا بهتر نمی‌شی برو پیش دکتر لازم بود دارو هم بگیر چون افسردگی بعد زایمان نیاز به کمک داره عمیق نشه 

چرا تو خونه نشستی 

الان که حال روحیت خوب نیست 

عصرا با دوستی برو بیرون

کم کم بر میگردی به روال میری سرکار ، مسافرت ، کلاس و خوش گذرانی چند وقت سختی داره ولی میگذره 

توی خونه آهنگ بزار سعی کن شاد باشی گلدون اگه دوست داری چند تا بگیر بزار حیاط یا تراس باهاشون حرف بزن  

من باردارم شاغلم هستم به همسرم گفتم بعد ۲،۳ ماه عصرا ۲ساعت باید بچه رو نگه داری میخوام برم باشگاه و کلاس 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

این حس واقعا طبیعیه منم چهار ماهه زایمان کردم و بهش بال و پر نده هرچی بیشتر همراه این حس باشی بیشتر ...

فعلا ک اینطوری شده یک حموم دوش گرفتن شده برام دغدغه... خانوادم نیس... مامانم امروز فردا عمل داره... خیلی سختمه 

فعلا ک اینطوری شده یک حموم دوش گرفتن شده برام دغدغه... خانوادم نیس... مامانم امروز فردا عمل داره... ...

کاملا درکت میکنم خیلی وضعیت اذیت کننده ایه و برای ما خانوم هایی که درک نمیشیم سخت ترم هسن

چرا تو خونه نشستی الان که حال روحیت خوب نیست عصرا با دوستی برو بیرونکم کم بر میگردی به روال میری سرک ...

بله منم دقیقا میگفتم بعد چهل روزم میخوام برم باشگاه.. ولی بخدا وقت یک دوش گرفتن ندارم نهارم میره ساعت پنج عصر شام دوازده شب... چطور نوازد ببرم بیرون اخه