2777
2789
عنوان

حقوث بازنشسته ها اضافه نشده

293 بازدید | 21 پست

سلام ...حقوقارو ریختن ؟میگن که اضافه نشده😐

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد شده،شوهرم صبح فیش حقوقش رواز تو سایت درآورد،زیاد شده ماروچهارشنبه میریزن

پس چرا میگن همون حقوق قبلی ریختن

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
حالا تا ۳۱ شاید بریزن

یه سری تو سایتدخوندم نوشتن همون حقوق قبلی بهمون دادن

عالی نیست ...و اینکه اضافه نکردن

تیکه انداختم متوجه نشدی؟ 

الان چند ماهه اجناس دوبرابر شده و قدرت خرید ما نصف شده 

اینکه اضافه حقوق برای خرداد و تیر نگه دارن فقط و فقط ما زیر فشار به میشیم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
تیکه انداختم متوجه نشدی؟ الان چند ماهه اجناس دوبرابر شده و قدرت خرید ما نصف شده اینکه اضافه حقوق برا ...

خدا کمک کنه ...الانم که میگن همون قبلی ریختن 😥

نمیدونم والا تو فیش که زیاد شده بود،همیشه فیش رو چند روز زودتر میزارن،همونقدر میریزن

میتونم سوال کتم چقدر زیاد شده ؟

تیکه انداختم متوجه نشدی؟ الان چند ماهه اجناس دوبرابر شده و قدرت خرید ما نصف شده اینکه اضافه حقوق برا ...

پارسال که خرداد اضافه کردن و فروردین و اردیبهشت را اضافه اش را ندادن

امسال گفتن از اردیبهشت اصافه میشه و مابه التفاوت فروردین هم میدن

ما هم امید داریم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃