2777
2789

سلام بچه ها

من خیلی ناراحتم 

از اینکه مجبورم همش سکوت کنم و تو خودم بریزم خسته ام

شوهرم یه گروه از طرف شرکت دارن که درمورد توسعه فردی هست 

دیروز میگه میخوام با اعضای گروه که البته دختر و پسر هستن برم مسافرت

میگم خب خودتو بذار جای من، تو بودی موافق بودی؟ میگه نه مرد و زن باهم فرق دارن من جنس خودمو میشناسم برای همین نمیذاشتم تو بری و هییییچ مردی نمیذاره زنش بره، ولی من مرد هستم و باتو فرق دارم و به خودمم اعتماد دارم و میدونم گول هیچ زنی رو نمیخورم پس من باید برم. ولی زنایی مثل تو زود گول میخورن...

...

حرف هم میزنم میگه تو زیادی حساسی، مگه قراره اونجا چی بشه، من سر کار هم کلی زن هست که صبح تا شب باهم حرف میزنیم.بیرون هم کلی زن هست اگه بخوام کاری بکنم .

این مسافرت هم برای پیشرفت کار و شخصیت من هست بعد تو میخوای جلوی پیشرفت منو بگیری بجای اینکه پشت من باشی و از من حمایت کنی.

...

چرا من باید راضی باشم و صبح تا شب تو بمونم بعد شوهرم حالا قبلا که میگفت مردونه میریم دورهمی میگیریم و فلان...الان میگه مختلط میخواییم بریم مسافرت، ...پس احساسات من چی میشه این وسط؟ من این وسط چی هستم؟؟؟

نگین به شوهرت بگو منم با دوستام مختلط میریم مسافرت که بالا جواب دادم که مخالفه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من مثل شماها حساس نیستم

خب بره 

مگه چی میشه

به قول خودش اگر کاری بخاد میکنه 

ربطی به داخل شهر و بیرون شهر و سفر نداره 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

چقد از طرز فکر شوهرت بدم اومد ینی چی زنایی مثل تو سریع گول میخورن؟؟؟خب گول کیو میخورن؟ مردا !

پس شوهرتم جزو همون دسته اس نمیدونم چرا همیشه همه مردا بدن فقط همونیک داره این چرت و پرتارو میگه خوبه و سوا از اوناس 

حتما خودشم میخاد بره بقیه زنا رو گول بزنه ک همچین فکری داره

واااااای حررررصم گرررررررفتتت

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉

بگو منم میام، باهاش برو نهایتا خودتون جدا هتلی چیزی بگیرید، اصلا نذار تنها بره

اگه تفکرش انقد حال بهم زن نبود (من مردم من فلان تو زنی تو فلانی) باز قابل اغماض بود

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

شوهرت آخر شارلاتاناس

بگو اصن بحث گول خوردنت نیست وقتی انقد حساسی رو من که هیچ جا نرم یعنی یه ککی تو تنبونت هست و یه غلطی میکنی که میترسی من عینشو با تو انجام بدم

تا وقتی من تو خونه ام تو هم میمونی وگرنه واسم قطعی میشه که پفیوزی و خیانت میکنی

من اصلا و ابدا با مسافرت شوهر مخالف نیستم 

ولی چرا نیستم؟ چون حقوق انسانی برام قائله و من میتونم تنهایی مسافرت برم پس متقابلا این حقو بهش میدم

نمیشه تو رو محدود کنه و به تو بگه ساده لوح و احمق خودش یهو بشه آدم اجتماعی و آره من گول نمیخورم و من با زنا بگو بخند دارم و  باهاشون بره سفر و مهمونی

واقعا نذار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی