2777
2789
عنوان

به نطرتون میشه دو باره عاشق شد

131 بازدید | 12 پست

مثلا توی دفعه اولت متوجه شی چقدر تو علاقه داشتی ولی ب ادم خودخواه ک تو رو ندبده زده بشی کلا بیخیال شی 

ممکنه بازم ادم همون احساس و علاقه رو ب شخص جدیدی پیدا کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میشه ولی اون. کیفیت بار اول نداره

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

مطمئنی ک دفعه اول دوم واقعا حس عمیقی داشتی؟ چطوری ار همه خوشت میاد😂

اره واقعا مجنون بودم...من اما قربانی عشق یک طرفه شدم..خیلی زیاد و هر دفعه مجبور شدم حسمو خاموش کنم

دفعه اول فهمیدم طرفم عاشق یکی دیگست:) چقدر گریه کردم 

دفعه دومم که همون حس اومد...ازدواج کرد طرفم....اونم مث سگ افسرده شدم و گریه میکردم...نمیدونی چی کشیدم که خوب شم...

دفعه سومم...بازم حسم یک طرفه بود طرف تو فکر کسی بود که ترکش کرده:) 

شاید باورت نشه اون سه نفر بالا الان برام پشیزی ارزش ندارن و دوباره حس میکنم عاشق شدم🥲🥲

دعا کن حداقل ایندفعه دو طرفه باشه..من چه گناهی کردم اینهمه باید ضربه بخورم. و عشق یک طرفه نصیبم شه🥲🥲

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اره واقعا مجنون بودم...من اما قربانی عشق یک طرفه شدم..خیلی زیاد و هر دفعه مجبور شدم حسمو خاموش کنمدف ...

دقیقا منم. درگیر ی رابژه کاملا ی طرفه شدم و خب دلم سوخت یکم ک بش فکر میکنم. میبینم نمیتونم دیگه. کسی رو اونژوری دوست داسته باسم چون میترسم اسیب ببینم 

خب شاید تو فکر میکنی بار اول عشق بوده در صورتی که ممکنه نبوده باشه. مثلا بچه ده ساله چی از عشق میفهم ...

ب اینم فکر کردم اما خب اون احساساتی ک داستم ذو نمیدونم. باز تجربه میکنم یا نه 

شاید ی احساسات جدید تجربه کنم و تو ایندم اونو عشق برا خودم تعذیف کنم