2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کنید چی جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 46 پست
اولا اشتباه میکنی کارا مادرشوهرت میکنی اونم تنها مگر اینکه ناتوان باشه یا دختر نداشته باشه دوما کردی ...

کلا پیرزنه افتاده تو خونه ولی از اول فوش میداد حرف بارم میکرد من چیزی نمیگفتم ولی پیش همسایه ها واااااااقعا درسته صد بار گفتم هر مرگی تو خونه اتفاق میفته بیفته بیرون از خونه نره این گوشش کره نمیشنوه نه شوهرم و خانوادش من و میشناسن اصلا فوش نمیدم یا جواب نمیدم مگه کارد به استخونم برسه .....دختر داره اسیرن .....خودشم از کار افتاده با عصا راه می‌ره پاهاش لنگ می‌زنه شوهرشم رفته زن دیگه گرفته یه برادر شوهرم دارم متاهله ولی ماهی  یه بار اونم نیم ساعت میان جاریمم که دست به سیاه سفید نمیزنه

من کلا همه جا اینجوریم 🤣🤣🤣تالار عروسی میریم با اسپری و دستمال میزو صندلی هارو می‌کشم قاشق میبرم ل ...

دخترر این  کارا چیهه وسواس تمیزی داری که تووو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣اوووووووووهه چرا من هنوز جلیز بلیز میکنم

خو حرصیش شدی. اما قبول کن مقصری. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

می‌دونی خوبیش چیه من و شوهرم باهم کار میکنیم کمک می‌کنه اونا از این می‌سوزن 😭

یعنی چی کمک میکنه؟ 

دختر به تو دیگهه ربطی نداره. کلاه خودتو محکم بچسب باد نبره.. اون بزار تو گوه و کثافت زندگی کنه ـزیاد ...

والا امشب با همسرم حرف میزنم پول خدمتکارش و تقسیم بر چهار کنن بدن بیاد کار کنه اصلا گفتن نمی‌دیم خاطرم همش و بدم میگم کمرم شل شده بدبخت شوهرم قبول می‌کنه کار نداره ولی میگه غریبه بیاد این بهش توهین می‌کنه اهش هممون میگیره آخه تو تالار به یه زنه که خدمه بود گفت کار گری کارتو بکن چیه پول کلفتی برات زیاده ما رفتیم آنقدر از ژنه معذرت خواستیم اونم گریه میکرد منم گریم گرفت ولی بعدش وضعیت قرمز شد همه افسرده شده بودن شوهرم گفت نفرین اون زنه هست 

هنوز جلیز بلیز میکنم چون آبروم خیلی بد برد اونم پیش همسایه ها من دخترم داره رسیده میشه دیگه فردا هرچ ...

مثل زنای ۷۰ ساله حرف میزنی به خواستگار چه ربطی داره؟  ازین به بعد بذار تو کثافت و لجن زندگی کنه کلفت خونشی مگه؟ همین که رفتارتو عوض کنی از صدتا حرف بهتره

مثل زنای ۷۰ ساله حرف میزنی به خواستگار چه ربطی داره؟ ازین به بعد بذار تو کثافت و لجن زندگی کنه کلفت ...

آره بهتره خودم بزنم به مریضی نرم خونش کثافت ببینم حرص بخورم ولش سالی یه بار میرم الان تابستونه میرم خونه پدر شوهرم والا یه مادر شوهر بهتر از این دارم میرم پیش اون این بسوزه بفهمه قدرمو 🤣

شوهرم و کل خانوادش می‌شناسنش ....برادر شوهرم یه بار گفت تو چه کار کنی چه نکنی مادر من قدر نشناسه گفت ...

مقصر خودتی عزیزم. چرا برای کسی کار میکنی و خودت رو از پا میاندازی که نمک نشناسه.. وقتی تا کتف دستتو عسل میکنی میزاری دهنش گاز میگیره خب انجام نده ــخود آزاری که نداری.. 

آره بهتره خودم بزنم به مریضی نرم خونش کثافت ببینم حرص بخورم ولش سالی یه بار میرم الان تابستونه میرم ...

اصلا خودتو به مریضی نزن، فکر کردی اون ناراحت میشه؟ خوشحالم میشه تازه،  سالم و سرحال هر وقت شوهرت رفت تو هم برو مثل مهمون بشین پاتو بنداز رو پات

کلا پیرزنه افتاده تو خونه ولی از اول فوش میداد حرف بارم میکرد من چیزی نمیگفتم ولی پیش همسایه ها وااا ...

اشکال نداره ولی ببین این الان حکم به بچه داره آدما پیر میشن مغزشون کوچیک میشه و دست خودشون نیس.سعی کنونیدونی اخلاقش اینه از ایم به بعد حلوا همسایه ها باهم نباشید نگران دخترم نباش.براش توسل کن یکم نذر کن براش خواستگار خوب بیاد.میدونم مادری نگرانی ولی اگه بخاطره حرف مردم که خواستگار خوب میخوااد بیاد راضی باش که نیان چون همین مردمم حزب بادن بعد وصلت یه جیز دیگه میگن 

آره بهتره خودم بزنم به مریضی نرم خونش کثافت ببینم حرص بخورم ولش سالی یه بار میرم الان تابستونه میرم ...

بازم باللخره بر مبگردی. دو روز دیگه  بر مبگردی تنظیمات کارخانه یادت میره تحقیرت کرد جلو همسایه.. بهت گفتم اللن زنگ شوهرت بزن و حتمااا با گریه حرف بزن بزار تاثیر حرفت بیشتر باشه.. خونه از خودتونه یا اجاره میدین به ننش؟ 

سلام دوست قشنگم 😊

متن تاپیک ت را خوندم و کاملا درک میکنم که شما وقتی واکنش مادر همسرت را دیدی، چه حالی پیدا کردی...

برای همین دوتا نکته از اطلاعات م را خدمتت عرض میکنم ان شاءالله که برات مفید باشه...

۱. من تجربه و اطلاعات دقیقی از میزان کمک کردن به مادرهمسر ندارم و در زمینه سوال آخرتون نمیتونم راهنمایی کنم . اما توصیه میکنم با مشورت کردن با مشاوره ی حاذق و دلسوز و مطالعه کتاب های مفید در این زمینه، نحوه تعامل و رفتار با خانواده همسر را آموزش ببینید تا اینجور مواقع بدونید بهترین عکس العمل چی هست و اون را انجام بدید.

۲ . و اینکه به نظرم اگر خدمتی به مادر همسرتان انجام میدید فقط برای خدا انجام بدید. چون در این مواقع اگر ناسپاسی ببینید، باور دارید که خدا می بینه و حواسش هست و بی حساب و کتاب نمی مونه.