2777
2789

میشه ولی سخته .اگر با قطار بری راحتری و خیلی ارزون 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ن ما از ِرب تهران بخایم بریم مرکز جررر میخوریم 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

به خاطر ترافیک داخل تهران تا بری راه آهن خودش یه سفرهمترو هم بعداز یه مدت خسته کننده است

ماشین شخصی خرجش زیاده بعدش رانندگی بیشتر خسته کننده است و طرح هم هست بعضی جاها و جریمه و جای پارک .من قم تهران زیاد رفتم با قطار خیلی بهتر بود

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

ماشین شخصی خرجش زیاده بعدش رانندگی بیشتر خسته کننده است و طرح هم هست بعضی جاها و جریمه و جای پارک .م ...

من با ماشین شخصی هم موافق نیستم چون تو این جاده آمارتصادف بالاست

کلا نظرم این هست که خیلی سخته

کسی که برای کاری چندین مرتبه در هفته این مسیر رو با قطار میره با کسی که هر روز بخواد بره وبیاد وتازه از ساعت ۸ تا ۴ سرکار باشه

دیگه توانی براش نمی مونه

من با ماشین شخصی هم موافق نیستم چون تو این جاده آمارتصادف بالاستکلا نظرم این هست که خیلی سختهکسی که ...

اره دبگه کی خوشش میاد ولی اگر درآمد بالا باشه میصرفه