میشه ولی سخته .اگر با قطار بری راحتری و خیلی ارزون
کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21
وای ن ما از ِرب تهران بخایم بریم مرکز جررر میخوریم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
به خاطر ترافیک داخل تهران تا بری راه آهن خودش یه سفرهمترو هم بعداز یه مدت خسته کننده است
ماشین شخصی خرجش زیاده بعدش رانندگی بیشتر خسته کننده است و طرح هم هست بعضی جاها و جریمه و جای پارک .من قم تهران زیاد رفتم با قطار خیلی بهتر بود
کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21
من با ماشین شخصی هم موافق نیستم چون تو این جاده آمارتصادف بالاستکلا نظرم این هست که خیلی سختهکسی که ...
اره دبگه کی خوشش میاد ولی اگر درآمد بالا باشه میصرفه