2777
2789
عنوان

بلاگرهای مفتخور

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 38 پست

اکثرشون خصوصا بلاگرهای اولیه هیچ پخی نبودن نه مالی نه فرهنگی نه خانوادگی، یهو ویو گرفتن ملت جوگیرم شروع کردن فالو کردن، دیگه گدایی که معتبر بشه همینه

مثل همون مامان بابای بچهه کی بود گیلاس میخورد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من چندتاشو کامل میشناسن محیط زندگی و همه چیزشون رو میبینم.اصلا اونی که تو اینستا نشون میدن نیستن ...

من نمیشناسمشون ولی از نزدیک انقدر وحشی و گستاخ و ببخشید بوگندو بودن این ها که میان کلینیک

کلینیک ما جردنه تازه 

ذ

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 

من محیا طهماسبی رو هراز گاهی چک میکردم 

چقدر پول بالاکشید از جوونای بدبخت واسه آموزش طلا فروشی

پیجشم بسته شد

کلاهبردار دیگه به چی میگن ، خاک بر سر اون احمقایی که با آموزش این فکر می‌کردند صاحب طلافروشی میشن

من محیا طهماسبی رو هراز گاهی چک میکردم چقدر پول بالاکشید از جوونای بدبخت واسه آموزش طلا فروشیپیجشم ب ...

وا آموزش طلا ؟؟؟

چی بگم واقعا 

یا اونایی ک اول حجاب دارن و تاکید میکنن اقاشون خیلیییییییییییییی حساسه بعد الان روسری هم برداشتن تا فالور زیاد شد

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اینایی که دیدم حضوری اومده بودن بچه های شیرخوارشون بی کفش و جوراب روی زمین کلینیک چهاردست و پا میرفتن مادره با مادربزرگه داشت زل میزد یا …

اینا بچه هاشون چی میشن

یا اونایی ک اول حجاب دارن و تاکید میکنن اقاشون خیلیییییییییییییی حساسه بعد الان روسری هم برداشتن تا ...

عزیزکم من البته به اسم نمیشناسم و چون زیاد اینستایی نیستم نمیبینم 

من محیا طهماسبی رو هراز گاهی چک میکردم چقدر پول بالاکشید از جوونای بدبخت واسه آموزش طلا فروشیپیجشم ب ...

یعنی پلیسی چیزی دستگیرشون نمیکنه این کلاهبردارهارو؟

عزیزکم من البته به اسم نمیشناسم و چون زیاد اینستایی نیستم نمیبینم

منم خودشونو ندارم 

ولی تو اکسپلورم اومده بود حجاب استایل صورتی

یارو موهاش توعه ولی لباساش یجوریه ک از همه بیشتر جلب توجه میکنه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
منم خودشونو ندارم ولی تو اکسپلورم اومده بود حجاب استایل صورتییارو موهاش توعه ولی لباساش یجوریه ک از ...

اها 

من یه دختره یادمه که زن نمیدونم پسر سفیر فلان جا بود که با حجاب بود و برنامه هندوانه هم آورده بودنش چند سال پیش