2777
2789
عنوان

وای وای امتحان دینی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 69 پست
وقتی دیدین مدیر و معاون کاری نمیکنه خودتون باید دست‌به‌کار میشدین یه کاری میکردین که بره جایی که عرب ...

اره دیگه گذشت ولی اگه نمرمو کم کنه

ولش نمیکنم

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترم دوم نهایی ها نمره میدن نترس گلم!

خیلی وقتا اصلا برگه ت زیر دست یه معلم دیگه س فقط لیست نمرات وارد شده رو معلمت زیارت می‌کنه باقی چیزا با سیستمه اگر خوندی بلدی نگرانی ندارن نترس💚موفق باشی

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

ترم دوم نهایی ها نمره میدن نترس گلم!خیلی وقتا اصلا برگه ت زیر دست یه معلم دیگه س فقط لیست نمرات وارد ...

ممنونم 

آخه مستمر داده بهم ۱۲درحالی که امتحان کلاسی هارو یکی دونمره کم داشتم فقط 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

وای کاش اینطوری باشه بخدا دینی خیلییی آسونه من سر این درس اینقدر استرس گرفتم سر علومو ریاضی نگرفتم😅 ...

بهمون گفتن امسال برگه های شما تا سه سال بایگانی میشه قبلا برای سالای دیگه نهایت تا ۳ ماه اما نهما تا سه سال برگه هاسون بایگانی میشه

سلام عزیزم استرس نداشته باش منم نهمم 

حالتو درک میکنم 

منم امتحان دینی  ۳درس اخرو نخوندم 

ولی عاالی دادم 

تاجایی که میتونی بخون 

بقیشو بسپر به خدا 

امیدوارم نتیجه امتحانت عالی باشه🥹🎀

اره دیگه گذشت ولی اگه نمرمو کم کنهولش نمیکنم

اره برو حقتو بگیر منم یه معلم فارسی دارم میرفت از بیرون کتاب می‌آورد بعد الکی الکی آزمون کم می‌کرد 

منو مامانم رفتیم جلسه اولیا دعوا راه انداخت ماهم ول نکردیم چون کلی اتو از ایم مدرسه دارم اگر گوشه ای از حقمون بخورن با اداره طرفن

سلام عزیزم استرس نداشته باش منم نهمم حالتو درک میکنم منم امتحان دینی ۳درس اخرو نخوندم ولی عاالی داد ...

چه نهمی توی سایت داریم 

فکر میکردم تعدادشون کمتر از ۱۰ تا باشه 😅

راستی دیدین چقدر درس آخر رو مخه 

همش آدم قاطی میکنه 

ممنونم آخه مستمر داده بهم ۱۲درحالی که امتحان کلاسی هارو یکی دونمره کم داشتم فقط

مستمر ولش کن الانو بچسب عزیزم!

فقط یادت باشه سوالی رو جلوشو خالی نزاری!

یه معلم داشتیم همیشه می‌گفت نهایی ها ممکنه تصحیح برگه بیوفته دست معلم های دیگه پر کنی جلو سوالو شانس اینکه نیم یا ۰/۲۵ بهت بخاطر همون پر کردن برگه بدن زیاده و واقعنم همینه!برگه ت پر کن!

از نمره هم نترس معلمت غول هم باشه الان ۵۰ درصد دست اداره و سیستمه نه اون!خودشم نمره شما بره بالا به نفع خودشه ترم یک زهر چشم گرفته ازتون🤦🏻‍♀️😅ما هم زیاد داشتیم این مدلی

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

چه نهمی توی سایت داریم فکر میکردم تعدادشون کمتر از ۱۰ تا باشه 😅راستی دیدین چقدر درس آخر رو مخه همش ...

من که نرسیدم درس اخرو بخونم😅

امروزهم  ساعت ۱۰ امتحان عربی داریم ومن هنوز نخوابیدم🥲