2777
2789
عنوان

چرا بی پولا

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 72 پست
اون کاربرهای که خودشون و خواهر و جاری و خواهرشوهراشون همشون سه چهارتا بچه دارن خوابن الانشیفتشون فرد ...

تازه بعضی هاشون اینقدر اوضاعشون خرابه میگن حتی اگه خونه ای هم داری نباید واسه بچه بزاری فقط باید خرج تحصیل و ایناشو بدی بچه پرو میشه خونه دار بشه خخخ اصلا به تنها چیزی که فکر نمیکنن ی آدمی که دارن میارنش تو این دنیا انگار دشمنشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که چی خیلی از سایتم بی پولن مگه الان تمام این سایت خوشبختن مگر هرکی که به وجودش آوردن خوشبخته؟

این یه سواله 

چی داری میگی گازشو گرفتی یه بند میگی عه

میگم اینجا همه خانواده هاشون ثروتمندن ?

هوم واقعا عجیبه!

نمیدونم شاید تفریح دیگه ای ندارن 😂

ولی جدا ازشوخی یکی از اقوام دورمون یه خانومی که وضعشون خیلی بد بوده ۶ تا بچه آورده که گویا خیلی از فامیل که مثلا وضعشون خوب بوده  سرزنششون میکردن..

خلاصش که ۶ تا بچشون بزرگ میشن وادمای مهمی میشن و وضعشون ازینرو به اونرو میشه یهویی 

چند وقت پیش حرفشون بود..میگفتن فلانی نون شب نداشت بخوره فلان کنه هی زرتوزت بچه میاورد واقعا خوشحالم براش که بچه هاش مایه غرور وافتخارش شدن وهمون کسایی ک شماتتش میکردن ویکی دوتا بچه داشتن باورکنید بچه هاشون هیچی نشدن!هنوز پول توجیبیاشونو از پدرمادراشون میگیرن

دنیا به شدت عجیبه!

ربطی به پولدار و بی پول نداره،فکرت باید کار کنه

من نامزدم هزار بار بهم گفته بچه مسئولیت داره،بچه آوردن یعنی اینکه آینده اش رو هم باید همین الان رقم بزنی پس الکی نیست و همون یدونه هم توی این اوضاع جامعه و گرونی زیاده هم

🤧

همه ما که تو نینی سایتیم از قشر فقیر هستیم تا پولدار و مرفه 

من کسیو اینجا مثال نمیزنم چون ماشالا چندتا خانوم هستندکه نمیفهمن آدم چی میگه میرن بالای منبر حرف میزنن

خودمو میگم من همین امشب اتفاقا تاپیک زدم که خانوادم درحدی فقیرن که پدر من حتی الان نمیدونه خونه من کدوم منطقه تهرانه و چه شکلیه خوب الان با حرف شما نباید به دنیا میاوردن?من فقط دارم یه سوال میپرسم نه گفتم فقرا بچه بیارن نه گفتم نیارن ففط ممنون میشم سوالم جواب بدین بی حاشیه من منظوری از حرفام ندارم

هوم واقعا عجیبه!نمیدونم شاید تفریح دیگه ای ندارن 😂ولی جدا ازشوخی یکی از اقوام دورمون یه خانومی که و ...

اون استثنا اون چند نفر اکثر بی پولا بچه هاشون یا کارتن خواب شدن یا معتاد یا افسرده موهاشون ریخته هرروز غصه هرروز بدبختی من نگاه کردم فقط ۹۰۰ میلیون در فقر مطلق به سر می‌برن 

من چندتا بچه دارم شکر خدا هزاران بار شکر

همکلاسی های دخترم بیشترشون تک فرزندن و همه پولدااااار  و همه شون آرزشون که یک خواهر یا برداری داشتن درست از لحاظ مادی تامین هستن کلی خیلی کمبودها دارن

مهم تربیت بچه اس مهم این که بچه شاد و سر زنده ای  داشته باشی پول خوب ولی همه چیز نیست

شما سوالات این که چرا فقیرها بچه کمتر دارن

سوال من پولدارها که بشدت وضع مالی خوبی دارن چرا چندتا بچه ندارن 

فقط خدا