2777
2789
عنوان

باورم نمیشه دوازده ساله واقعا

179 بازدید | 15 پست

وای باورم نمیشه ۲۵ سالمه ۱۲ ساله ازدواج کردم و متاهلم😅😅 چجوری اخه؟ خداروشکر راضیم ولی خیلیه ها ، اصلا نمیدونم چجوری گذشت ، کاش پیش خانوادم بودم ولی دلم تنگه براشون،  ازشون دورم ۹ ساعت 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالگی ازدواج کردی

۱۴

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
منم باورم نمیشه ۱۳ سالگی ازدواج کردی خودتم حق داری باور نکنی

😂😂

اگه پول داره شوهرتو باهاتم خوبه که سود کردی زیان نکردی

اره خوبه خداروشکر واسه همین راضیم 

😐😐😐😐

😅😅 منظورش اینه که راضی خوبه

😐😐😐😐

حرف بدی نزدم خوب راس میگم درسته سنش کم بوده ولی خوشبخت شده تا اینجا مهم خوشبختی آدم دیگه و اینکه راضیه من خودم موافق سن کم نیستم ولی همسایمونم دیدم ۱۳ سالگی ازدواج کرده فکر کن شوهره پولدار شوهرهم ۱۹ سالش بوده همه پولشو میداده زنش هرچی زن میگه انجام میده حتی اشپزی هم میکنه اگه این خوشبختی نیس پس چیه؟

حرف بدی نزدم خوب راس میگم درسته سنش کم بوده ولی خوشبخت شده تا اینجا مهم خوشبختی آدم دیگه و اینکه راض ...

ببین تنها نکته مثبت این ازدواج دختر همسایتون اختلاف سنی معقول با همسرش هست

هر کس خوشبختی رو در ی چیز میبینه . 

اگ از نظر شما این خوشبختیه ک خب امیدوارم بهش برسید 

بنظر من این چیزی ک گفتید میشه بهش گفت خوشبختی اما در سن درست تر و بالغ تر. در غیر این صورت اگر این اتفاق تو سن کم بیوفت۶ به نظرم ی باخته