2777
2789
عنوان

همه میگن ولش کن بچسب به بچه ات

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از ذهن مریض اونا هست اگ برابچت کم نمیذاری ازلحاظ محبتی و درکنارش بودن ادامه بده زنهای قدیم به ت ...

من از لحاظ عاطفی و حتی غذا و رسیدگی ب بچم‌کم نمیذارم.گاهی وقتا خونه بابام میذارمش اونم چون خونه تنهاست وخیلی بهونه میگیره براهمین میگن تواز سرت میخای بازش کنی یا کم میذاری براش اما همیشه از خواب خودم واستراحتم براکارام میزنم.اصلا وقتی بیداره ک نمیشه درس بخونم یا کارکنم 

خیلی خوبه.من حرف بقیه خیلی روم اثر میذاره وهمیشه اذیتم بابت این اخلاقم

رو خودت کار کن عزیزم 

ببین مثلا مادرشوهر من همیشه میگه من مادر مثل تو ندیدم که اینجوری به بچش برسه بعد مثلا خالم میگه تو برای بچت کم میزاری🥴

ولی من اصلا برام مهم نیست حرفش چون خودم میدونم چقدر به بچم رسیدگی میکنم

از اونا شاید چون خودشون تنبلن و انرژی تو رو ندارن اینو میگنشایدم به فکر سلامتی خودتنولی وقتی خودت مش ...

سلامتی بنظرم بخش اعظمش برمیگرده به حال دل وروح ادم.وقتی ذهن وروحم خسته وزخمی میشه حالا ۲۴ساعت هم بیکار باشم ک نمیشه گف خوبم.و اونا اینجوری فکر میکنن

قبلا بیشتر اما الان سعی میکنم خیلی دردودل نکنم یا غر نزنم.گاهی وقتا از دستم درمیره ...

عزیزممم میفهمم چی میگی 

تو کارت و برنامه زندگیت و دوست داری ولی خب همه آدما گاهی کم میارن تو هر مقطعی آدم باشه غر میزنه و شکایت میکنه ولی صرف خالی کردن خودش نه اعلام اینکه من از کار ها و برنامم خسته ام اما بقیه اشتباه برداشت میکنن 

هروقت خسته شدی بیا اینجا غر بزن 

و موفق باشی ☘️

رو خودت کار کن عزیزم ببین مثلا مادرشوهر من همیشه میگه من مادر مثل تو ندیدم که اینجوری به بچش برسه بع ...

دقیقا.ماملنم همیشه میگ تو کم میذاره برا بچه. یا برا خونه ات.قبول دارم عالی نیستم اما همه تلاشمومیکنم

دقیقا.ماملنم همیشه میگ تو کم میذاره برا بچه. یا برا خونه ات.قبول دارم عالی نیستم اما همه تلاشمومیکنم

خب دیگه همین دقیقا 

اصلا من به شخصه دوست ندارم مثل مادر یا خالم باشم که همیشه خونم از تمیزی برق بزنه ولی کمر و بدن خودمو داغون کنم

عزیزممم میفهمم چی میگی تو کارت و برنامه زندگیت و دوست داری ولی خب همه آدما گاهی کم میارن تو هر مقطعی ...

درسته .گل گفتی.ممنونم که کنارم بودی ومنطقی جواب دادی .الان حالم بهتره واقعا با پیامای همتون 🥺❤️

خب دیگه همین دقیقا اصلا من به شخصه دوست ندارم مثل مادر یا خالم باشم که همیشه خونم از تمیزی برق بزنه ...

دقیقا.اونجوری بنظرم چون خیلی وقت میذاری حساس میشی حتی شوهر وبچه هم اذیت میشن با حساسیت خیلی زیاد