2777
2789
عنوان

پرسپولیس بده

131 بازدید | 13 پست

بدم میاد واقعا حالم بد میشه کسی جز بیرانوند تو دروازه پرسپولیس باشه البته خودشم پشیمونه ولی خوب اون پرسپولیس علی پروین اداره میکنه و راش نمیده هروقت فکر میکنم و چیزیو یا کسیودوس دارم از دست میره چرا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میموند از پیشکسوتای پرسپولیس مبشد، ولی اعتبارش خراب کرد، این فصلم افت داشت

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

میموند از پیشکسوتای پرسپولیس مبشد، ولی اعتبارش خراب کرد، این فصلم افت داشت

نخیر بهترین دروازه بان شد این فصل اگه این افتشه که بهترین شد وای به روزی که بلند شه این اصلا نمی‌خواست بره همینجوری الکی فسخ کرده بود هی

نخیر بهترین دروازه بان شد این فصل اگه این افتشه که بهترین شد وای به روزی که بلند شه این اصلا نمی‌خوا ...

یعنی چی همینجوری الکی فسخ کرده؟ مگه خاله بازیه؟ 

اون اصلا دیگه دلش با پرسپولیس نبود، چند دفعه علنا استقلال رفت تا پای میز مذاکره، نمیدونم کی وساطت کرد هی برگردوندنش، دوباره اخر فصل حرف فسخ زد، اینبار دیگه گفتن اقا ولش کن این نمیخواد با ما باشه

والا من ک جای مدیرعامل بودم میذاشتم همون اول بره استقلال، حالا میخواد اصلا طرف بوفون یا کاسیاس باشه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یعنی چی همینجوری الکی فسخ کرده؟ مگه خاله بازیه؟ اون اصلا دیگه دلش با پرسپولیس نبود، چند دفعه علنا اس ...

اصلا بحث این نیس بحث این که اون اصلا فکر نمیکنه اون بی عقل کدوم آدم بزرگی خودشو میزاره میره کدوم آدم بهترین تیم ایرانو ول میکنه خوب ابن بی عقل

اصلا بحث این نیس بحث این که اون اصلا فکر نمیکنه اون بی عقل کدوم آدم بزرگی خودشو میزاره میره کدوم آدم ...

دیگه مهم نیست، بیرانوند اصلا مهره سوخته شده برا پرسپولیس

حرمتا بین بیرانوند و پرسپولیس(هوادار، کادرفنی، پیشکسوتا) خیلی وقته شکسته شده، هرحا هستش موفق باشه