2777
2789
عنوان

ملیت تاجیک

297 بازدید | 21 پست

بچه ها من مامانم میگه ما اصالتا تاجیک هستیم 

ولی من ایران منظورش نمی‌فهمم 

ببینین ایران اقوام گوناگون داره ، عرب ، لر، کورد ، ولی تاجیک یعنی چی از کجا میاد دقیقا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاجیکستان قبلا مال ایران بوده بعدا جدا شده دیگه

خب چطوری ان مثلا تاجیکا فرهنگ خاصی دارن؟؟ کلا من خیلس اصالت و این چیزا برام مهمه ....دوست دارم در موردش بدونم 😅😅😅😅

بعد اصلا از کجا میفهمیم یکی کرده یکی لره و...

.یعنی بر حسب چی 

خب چطوری ان مثلا تاجیکا فرهنگ خاصی دارن؟؟ کلا من خیلس اصالت و این چیزا برام مهمه ....دوست دارم در مو ...

سرچ کنی راجع به تاجیکستان و اداب و رسومشون میاد برات 

کرد و لر و ترک و عرب و اینا بستگی به جایی که به دنیا اومدن داره دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تاجیکستان قبلا مال ایران بوده بعدا جدا شده دیگه

مال ایران نبوده ها من امروز تاریخو خوندم کلا یک سرزمین یک پارچه بوده و اسم خاصی نداشته برو تاریخ بخون جالبه .و اسمش امپراطوری یا سلسله بوده 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

مال ایران نبوده ها من امروز تاریخو خوندم کلا یک سرزمین یک پارچه بوده و اسم خاصی نداشته برو تاریخ بخو ...

فک کنم از قدیم بوده از زمان چطور بگم ما قبل از کوروش حتی

چون ایران خیلی بزرگ بوده در حدی ک هرچی سفر میکردن نمیتونستن خارج ببینین

اول کشور پهنای و فرهنگ روی کره زمین بوده

بعضیا فکر میکنن چین یا یونان یا مصره

اما دراصل ایرانه

پاکستان و افغانستان و گرجستان و ارمنستان مال ایران بوده آذربایجانم بوده

بله بوده

ولی سالهاست که دیگه نیست

بعضیا از این کشورا اومدن ایران، یعنی بعد از این که از ایران جدا شدن و کشور مستقلی شدن

مثلا یکی رو مشناختم دو رگه بود یکیش ایرانی و یکیشم گرجستانی ، جدشون از گرجستان اومده بود

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مال ایران نبوده ها من امروز تاریخو خوندم کلا یک سرزمین یک پارچه بوده و اسم خاصی نداشته برو تاریخ بخو ...

اسم داشته، اسمشم پارس بوده، یعنی همین ایران

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بله بودهولی سالهاست که دیگه نیستبعضیا از این کشورا اومدن ایران، یعنی بعد از این که از ایران جدا شدن ...

اره خیلییی بخصوص ارمنی زیاد داریم

و یه چیز دیگه روس و آلمانی هم خیلی کم و محدود داریم از زمان جنگ جهانی اول

حتی خانوم‌پاک روان تو فیلم خاتون بهش اشاره کرده بود

نمیدونم مامالی اینجا میشناسین یا ن 

ایشونم جدمادریشون روس بودن