2777
2789
عنوان

ملیت تاجیک

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 21 پست
فک کنم از قدیم بوده از زمان چطور بگم ما قبل از کوروش حتیچون ایران خیلی بزرگ بوده در حدی ک هرچی سفر م ...

نه عزیزم منم همینجوری فکر میکردم اما شما از chat gpt سوال کن قشنگ زیر و بم تاریخو میگه برات . کلا سرزمین ها ب اسم سلسله ها بوده مثلا سلسله سلجوقیان سلسله خوارزمشاه و قضیه آریایی هم خیلی بزرگه کل خاورمیانه واسیای شرقی جزعه آریایی بودن .ایران ک بعدا نامگذاری شد 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلییی بخصوص ارمنی زیاد داریمو یه چیز دیگه روس و آلمانی هم خیلی کم و محدود داریم از زمان جنگ جها ...

بله از اون کشورا هم اومدن ، روس رو هم زیاد شنیدم

در کل اینقدر اومد و رفت از کشورای دیگه و اقوام مختلف بوده که حتی ژن ها هم ترکیب شدن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اسم داشته، اسمشم پارس بوده، یعنی همین ایران

از هوش مصنوعی بپرس اسمش پارس نبوده یک سرزمین پهناور بوده و طی سده ها و جنگ ها با سلسله ها تغییر میکرده و قضیش طولانیه خواستی برو بخون ساعت ۲ شب دیگه نمیتونم بیشتر از این بگم🤣

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

نه عزیزم منم همینجوری فکر میکردم اما شما از chat gpt سوال کن قشنگ زیر و بم تاریخو میگه برات . کلا سر ...

من خودم تاریخو خوندم چیکار ب هوش مصنوعی دارم

سلجوق و هخامنش و آریایی ها و صفوی و ماد ها همه همه آریایی و پارسی بودن ک خلاصه میشن در ایران

ک در سیر تحول تاریح اسماشون فرق کرده و درچار بازنگری شده و از وسعت کم و زیاد شده

پارس همون ایرانه ایران همون آریایی ها هستش هیچ فرقی نداره

بازی با کلمات!

از هوش مصنوعی بپرس اسمش پارس نبوده یک سرزمین پهناور بوده و طی سده ها و جنگ ها با سلسله ها تغییر میکر ...

دیگه حالا هوش مصنوعی میخواد تاریخ کشورمون رو بهمون یاد بده؟

عزیزم سلسله به همون معنای حکومته نه نام سرزمین

مثل سلسله ی قاجار و سلسله ی پهلوی

نام ایران پارس بوده، مگه نه این که میگن خلیج پارس؟

پس این همه پرشین پرشین چیه؟

پیامبر از ۱۴۰۰ سال پیش اسم پارس رو آورده برای ایران

حتی خود اسم ایران هم خیلی قدیمیه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من خودم تاریخو خوندم چیکار ب هوش مصنوعی دارمسلجوق و هخامنش و آریایی ها و صفوی و ماد ها همه همه آریای ...

ماشاءالله از بس ملت کتاب خون و اهل تحقیق بودن، هوش مصنوعی هم بهش اضافه شد😕💔