2777
2789
عنوان

بعد چندسال میتونم دوباره کنکور بدم

120 بازدید | 16 پست

۲۰ سالمه. رشتم انسانی بود دلم میخواد دوباره کنکور بدم بنظرتون برا تیر ماه دیگ دیر شده ؟از کجا شروع کنم چیکار کنم؟ دلم میخواد فرهنگیان قبول بشم 

مگه کنکور فرهنگیان تموم نشد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی؟

کنکور فرهنگیان دو ساله جدا از کنکور اصلی برگذار میشه فکر میکنم 

بعد زمانشم گذشته ازمونش انجام شده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کنکور فرهنگیان دو ساله جدا از کنکور اصلی برگذار میشه فکر میکنم بعد زمانشم گذشته ازمونش انجام شده

بعد شنیدم میگن آزمون استخدامی آموزش پرورش میگیرن اون جریانش چیه همین کنکوره؟

از کجا شروع کنم چه منابعی رو بخونم

باید نهایی بدی یازدهم و دوازدهم(عمومی و تخصصی) برای کنکور انسانی هم باید کتابای تخصصی بخونی بزن گوگل میاره برای کنکور فرهنگیانم باید سه فصل کتاب آقای قرائتی و دینی دهم و یازدهم و بخونی 

نه اونو باید لیسانس داشته باشی کنکور جداست اون جدا 

اونا بعد ازمون و مصاحبه و چند تا معارت اموزی ، میرن سر کلاس تو‌مدرسه درس میدن ولی کنکور در بیای میری فرهنگیان 

نه اون فرق داره شما توی یه رشته خاصی درس خوندی و یه مدرکی داری که فکرکنم باید لیسانس باشه اونجا ازمون استخدامی میدی یه جمعیت محدودی هر ساله قبول میشن 

باید نهایی بدی یازدهم و دوازدهم(عمومی و تخصصی) برای کنکور انسانی هم باید کتابای تخصصی بخونی بزن گوگل ...

آها پس کنکور فرهنگیان جداعه درسته 

خب من منظورم منابع فرهنگیانه . این کتاب و از گوگل یا کانال تلگرام  میتونم پیدا کنم؟

از الان برای سال بعد چه منابعی رو بخونم

نمیدونم برو دفترچه فرهنگیان سال قبل دانلود کن بخون ببین چی به چیه دیگه 

2790
2778
2791
2779
2792