2777
2789

یه خواستگاری دارم

با شغل دولتی خوب و ظاهر و حرف زدنش که بشدت به دل من نشسته 

ولی خونه و ماشین نداره و همین اول اینو گفته😭خانواده پرجمعیتی هم داره

اما همه اینا به کنار من اصلا آمادگی ازدواج ندارم

احساس خودکم بینی میکنم کنارش😭احساس زشت بودن میکنم 

واسه همین بیشتر میخوام ردش کنم...چون آمادگی ازدواج ندارم اصلا 

میدونم ممکنه در اینده خواستگار خیلی بهتر برام بیاد ولی مطمئنم هیچکی اندازه این به دلم نمیشینه😭

ای کاش یک سال دیگ میومد خواستگاریم

اگه به دلت نشست یه مدل قرار بزارین باهم بیشتر اشنا بشین.این ۱سال هم میگذره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به دلت نشست یه مدل قرار بزارین باهم بیشتر اشنا بشین.این ۱سال هم میگذره

سمت ما این رسم و رسوما که یک سال بخوای با کسی اشنا بشی اصلا وجود نداره😭بعدشم الان نزدیک ۴ ماه میگذره از گفتن شون...یک بار باهم حرف زدیم 

خیلی خوشم اومده ازش ولی اصلا آمادگی ازدواج ندارم😭

ای کاش خودش صبر کنه یا ازدواج نکنه 

مشاوره بگیر

بعید میدونم بتونه قانع ام کنه😭اصلا آمادگی ازدواج رو ندارم

از طرفی میترسم یه روزی آمادگی اش رو داشته باشم اما شخصی به خوبی ایشون نیاد برام و اینجوری به دلم نشینه

بعید میدونم بتونه قانع ام کنه😭اصلا آمادگی ازدواج رو ندارماز طرفی میترسم یه روزی آمادگی اش رو داشته ...

میشه بگی چرا امادگیشو نداری؟

چون منم ندارم و از یسری چیزا میترسم

وقتی الان هیچی نداره سال بعد فکر میکنی به خونه و ماشین برسه. عزیزم. قیافه و سر زبونی نشد اب و دون ولونه.. بعضیا فقط سر زبون دارن و بس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏