2777
2789
عنوان

بلند شدن مژه هام با سرم سریتا

226 بازدید | 20 پست

تعریفشو خیلی شنیده بودم 

از بس اکستنشن انجام داده بودم مژه ای برام‌نمونده بود همشون کات شده بودن 

قیمتش ۷۰۰ بود 

و اینکه خیلی وقتا نمیزنم هفته ای سه بار شاید

ولی واقعا معجزه کرد مژه هام‌بلند شدن 

از انتخابم راضیم گفتم‌به شماها هم‌بگم اگه مژه ندارین سریتا بگیرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری استفاده میکنی طریقه مصرفش بگو ریمیل میزنی دیع بعدش

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

[QUOTE=382563927] میگن باید به مرور کمترش کنی یهو قطع نکنی[/QUودت آنلاین شاپ داری و اینو میفروشی در ...

نه قشنگم من محصولات کلینیکی میفروشم 

ارایشی بهداشتی ندارم

از بیرون خریدم

یسوالبعدا که قطع کنی، دیگه مژه ها نمیریزه؟؟؟

مژه ها هر چند وقتی میریزن و عمرشون تموم مبشه و دوباره رشد میکنن 

شما چیزی ک استفاده میکنی انگار داری مژهای بعدی رو هم تقویت میکنی

اگ قطعش کنی پس دیگ بعد ی مدت مژهایی ک قراره رشد کنن تقویت نشدن ... 

خودم استفاده کردم فقط تا وقتی میزنی خوبه

روغن کرچک گرفتم ۲۰ تومن مژهامو بلند کرده😂😂

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

مژه هامو تمیز میشورم بعد بصورت ریمل از محل رشد مژه ها به سمت بالا میزنم

قیمتش چنده در روز چندبار میزنی

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

اسی من چیزی به اسم مژه ندارم 😂

موندم اکستنشن کنم یا همین سریتا رو بگیرم 

مژه بلند و پر به دلم مونده اصلا🥲

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی