2777
2789
عنوان

میدونی دختر زرنگ کیه بیا بهت بگم

236 بازدید | 13 پست

دختریه که رابطه‌‌ی بلاتکلیف رو ترک میکنه حتی اگر با تمام قلبش اون مرد رو دوست داشته باشه، رابطه‌ی بلاتکلیف محکوم به بدبختیه، هیج دختر عاقلی نباید قبول کنه توی این ارتباطها بمونه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرنگی اگه به اینه همون بهتر ترک نکنه

بآور کن تهش هیشکی نمیگه کو عاشقی میگن بلانسبت خری

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
وقتی بخوای نمونی و به زور بخوان برگردوننت چی💔

برنگرد، زور هیشکی بالاتر از اول خدا و بعد خودت نییییست

دخترای نسل جدید بعضیاشون احساس میکنم کودنن توروابطتشون بنظر شماهم اینطوره یسریشون بشدت زرنگ یسریشون ...

آره دقیقا دو دسته، یه دسته پسرارو جدی نمیگیرن و بهترینارو پیدا میکنن یه دسته برای یه میمون بدبخت میشن

زن بابام نشسته زیر پای بابام که برگردونش بچمو بهونه کرده از عمد هم توهین میکنه بهم بی شرف

بابات رو بکش سمت خودت، برو سرکار، بجنگ اگه زندگی که داشتی رو نمیخوای، خدا لعنتش کنه