2777
2789
عنوان

گوشواره طلا

754 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها بعد عمری رفتم با پول پس اندازم گوشواره گرفتم

حالا آنقدر سنگین که وقتی گوشم میکنم سوراخ گوشم رو می‌کشه پایین 

میترسم استفاده کنم سوراخ گوشم بزرگ و زشت بشه 

چه خاکی سرم بریزم

جرات ندارم به همسرم بگم

انقدرررر که مغازه بردم دورش دادم تقریبا یک ماههی رفتیم گشتیم آخرم اینجور خریدم 😭😭😭۱۰ گرم وزن گوشواره هام

چه خاکی سرم بریزم 

اصلا کوفتم شددددد

از وقتی دیدم سوراخ گوشم و کشیده پایین درش آوردم و عصابببببم خورددددددد شددددد کلی خودمو لعنت کردم بااین انتخاب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه،ولی 10 گرم برای گوشواره خیلی سنگینه،زیاد گوشت باشه سوراخ گوشت کامل کشیده میشه

ببر همونجا که خریدی عوض کن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

هیچی نمیشه نترس. سوراخ گوش به این راحتیا بزرگ و بیریخت نمیشه. من سنگین تر از اینم داشتم چیزی نشده. البته اگه فقط برا مهمونی استفاده کنی. برا روزمره معلومه سنگینه موقع خواب ام اذیت میکنه نمیزاره راحت بخوابی.

مبارکت باشه خب روزمره نندازش ....بزارش مهمونی های خاص یا برای سرمایت‌....بهرحال هر چقدر الان طلا داش ...

آخه میترسم همون مهمونی هم گوشهامو زشت کنه

چون فقط یک روز گوشم بود دیدم سوراخ گوشم و کشیده پایین 

مبارکت باشه،ولی 10 گرم برای گوشواره خیلی سنگینه،زیاد گوشت باشه سوراخ گوشت کامل کشیده میشهببر همونجا ...

به خدا روم نمیشه به شوهرم بگم بریم عوض. کنیم انقدرررر که گشتم توی بازار