2777
2789
عنوان

بیاید برای هم دعا کنیم ❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 348 پست
ممنون براتون 10 ذکر رو گفتم عاقبت بخیر بشید

و من الله التوفیق 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ریحانه ام دعا کنید محمد جواد عاشقم شه همسرم شه لایک کنید دعاتون کنم

الهی آمین یا رب العالمین

5 ذکر یا فتاح و 5یا ودود خوندم براتون

لطفا هر کی لایک تون کرد شماهم بخونید🙏

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهی آمین یا رب العالمین

زهرا 

امسال کنکور قبول بشم 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

دعای دیگران در حق آدم گیراستانشاالله حاجت روا شید

زیاد دعا خواستم از نی نی سایتی ها اما نگرفتم حاجتم رو حالا بازم امتحان میکنم 

دل بستم به یه پسری دعا کنید برسم بهش تا پایان فصل بهار امسال نامزد کنم باهاش 

التماس دعا🤲🙏

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

زیاد دعا خواستم از نی نی سایتی ها اما نگرفتم حاجتم رو حالا بازم امتحان میکنم دل بستم به یه پسری دعا ...

انشالله اینبار بشه عزیزم و معجزه ببینی

الهی آمین یا رب العالمین

همه ي امتحانام رو خوب بدم و امتحان اخريم كه مهم ترينش هست رو قبول شم مرسي

الهی آمین یا رب العالمین