سلام و روز بخیر
راستش در زمینه کمپینگ اطلاعی ندارم چون خیلی ادم کمپ کردن نیستم
ولی یک سری از مکان های مورد علاقه خودم که رفتم و قشنگ بوده رو معرفی میکنم و توصیه میکنم حتما برید
اولیش کوه مره سرخی هست
توی استان فارس نزدیک شیراز اوایلش زمینش جوری هست که میشه نشست و صبح تا بعد از ظهر اونجا بود ولی برای چند روز مناسب نیست
اونجا یه ابشار خیلی زیبا هست که حدود نیم ساعت تا یک ساعت باید توی طبیعتش راه بری تا برسی به ابشار ولی نگم از زیباییش خیلی خیلی قشنگه بعد خیلی خاصه سنگش از جنسی درست شده که یک ذره جلبک نداره و میتونی راحت از ابشار بالا بری ابشار توی یه پوشش از درختا پنهان شده تقریبا و باید وارد پوشش بشی و خیلی رویایی هست پشت ابشار هم یه غار کوچیکه که من جرعت نکردم برم داخلش ترسیدم مار داشته باشه ولی الان پشیمونم😂 و اینکه اینجا کوهش قرمزه کلا خاکش و خیلی قشنگه
دومی تنگه گمبیل هست
اینم توی استان فارسه نزدیکی شیراز یه پوشش جنگلی روستایی داره که خودشون اومدن یه جایی رو به کمپ کردن اختصاص دادن
اونجا یه ورودی میگیرن و بعد تو انتخاب میکنی کجا میخوای مستقر شی
مثلا ما فصل سرما میریم داخل کلبه های ناز روستایی
ولی توی فصل گرما روی سکو ها چادر میزنیم
حالا این سکو ها به دو دسته تقسیم میشن
یکی سکوی روی زمین هست
یکی برای کسایی که تعدادشون بیشتره یه درخت رو میدن به خودتون به این شکل که سکوی زیر درخت و خونه درختی بالاش مال شماست
من عاشق این یکیشم چون میری بالای درخت اونجا چادر میزنی یا میخوابی خیلی باحاله
اگه ادم اجتماعی باشی دوستای خیلی زیادی پیدا میکنی چون خانواده های زیادی هستن و ادمای خیلی باحال
البته این جایی که گفتم حالت یه باغ خیلی خیلی بزرگ توی روستاست وسط پوشش جنگلی که همه مسافرا میان و اسکان میکنن و ماشینشون رو اونجا میذارن و نگهبان و سرویس بهداشتی داره و امنیت داره
ولی دیدم که کناره همون باغ ها مردم چادر میزنن یا گروه های کمپینگ میان
حالا چرا اینجا اینقدر شلوغه
چون پوشش جنگلیش خیلی زیباست و توی تابستان هوا خییییلی خوبه و حتی سرده و اینکه رودخونه از وسط جنگل رد میشه و این جنگلی که میگم کلا 5 دقیقه پیاده روی از روستا تا اونجاست عملا چسبیده به همن
اگه دنبال راه چالشی و لحظه های باحالی فقط یه سر برو توی راه رفتن به سمت ابشارش😂🤭
خیلی ابشار قشنگی داره ولی باحال تر راه رسیدن بهشه ببین مثلا کوه مره سرخی راه سختی نداره فقط باید راه بری و یکمم توی رودخونه راه بری
ولی اینجا خیلی باحاله باید تجربش کنی فقط اصلا بخاطر همین ابشارش و راهش و جنگلش و هواشه که کلی گروه کمپ میان
سومی روستای متش توی شماله
من تابستونا میرم اونجا خیلی قشنگه
خونه های روستایی بالای کوهش عالیه هوا تابستون عالیه و اینکه صبح که بلند میشی تو بالای کوه هستی توی یه جای قشنگ پر از درخت توی یه کلبه قدیمی پر از گل
یکی دیگه از زیبایی هاش اینه که توی کوه رو صبحا کامل مه فرا میگیره به شکلی که انگار تو بالای بالای اسمونایی
البته باید بگم که هرچی لازم دارید رو بخرید ببرید چون اصطلاح سر گردنه از اونجا الهام گرفته شده
هرچیزی قیمتش ده برابر واقعیتشه
ولی یکی از زیباترین جاهاست و چون خیلی شناخته شده نیست خیلی تمیزه و خیلی مسافرای بافرهنگ و باشعوری میان و خیلی بکره