2777
2789
عنوان

کمپینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 39 پست

سلام و روز بخیر

راستش در زمینه کمپینگ اطلاعی ندارم چون خیلی ادم کمپ کردن نیستم 

ولی یک سری از مکان های مورد علاقه خودم که رفتم و قشنگ بوده رو معرفی میکنم و توصیه میکنم حتما برید 

اولیش کوه مره سرخی هست

توی استان فارس نزدیک شیراز اوایلش زمینش جوری هست که میشه نشست و صبح تا  بعد از ظهر اونجا بود ولی برای چند روز مناسب نیست

اونجا یه ابشار خیلی زیبا هست که حدود نیم ساعت تا یک ساعت باید توی طبیعتش راه بری تا برسی به ابشار ولی نگم از زیباییش خیلی خیلی قشنگه بعد خیلی خاصه سنگش از جنسی درست شده که یک ذره جلبک نداره و میتونی راحت از ابشار بالا بری ابشار توی یه پوشش از درختا پنهان شده تقریبا و باید وارد پوشش بشی و خیلی رویایی هست پشت ابشار هم یه غار کوچیکه که من جرعت نکردم برم داخلش ترسیدم مار داشته باشه ولی الان پشیمونم😂 و اینکه اینجا کوهش قرمزه کلا خاکش و خیلی قشنگه

دومی تنگه گمبیل هست 

اینم توی استان فارسه نزدیکی شیراز یه پوشش جنگلی روستایی داره که خودشون اومدن یه جایی رو به کمپ کردن اختصاص دادن 

اونجا یه ورودی میگیرن و بعد تو انتخاب میکنی کجا میخوای مستقر شی 

مثلا ما فصل سرما میریم داخل کلبه های ناز روستایی 

ولی توی فصل گرما روی سکو ها چادر میزنیم 

حالا این سکو ها به دو دسته تقسیم میشن

یکی سکوی روی زمین هست 

یکی برای کسایی که تعدادشون بیشتره یه درخت رو میدن به خودتون به این شکل که سکوی زیر درخت و خونه درختی بالاش مال شماست 

من عاشق این یکیشم چون میری بالای درخت اونجا چادر میزنی یا میخوابی خیلی باحاله

اگه ادم اجتماعی باشی دوستای خیلی زیادی پیدا میکنی چون خانواده های زیادی هستن و ادمای خیلی باحال

البته این جایی که گفتم حالت یه باغ خیلی خیلی بزرگ توی روستاست وسط پوشش جنگلی که همه مسافرا میان و اسکان میکنن و ماشینشون رو اونجا میذارن و نگهبان و سرویس بهداشتی داره و امنیت داره 

ولی دیدم که کناره همون باغ ها مردم چادر میزنن یا گروه های کمپینگ میان 

حالا چرا اینجا اینقدر شلوغه

چون پوشش جنگلیش خیلی زیباست و توی تابستان هوا خییییلی خوبه و حتی سرده و اینکه رودخونه از وسط جنگل رد میشه و این جنگلی که میگم کلا  5 دقیقه پیاده روی از روستا تا اونجاست عملا چسبیده به همن

اگه  دنبال راه چالشی و لحظه های باحالی فقط یه سر برو توی راه رفتن به سمت ابشارش😂🤭

خیلی ابشار قشنگی داره ولی باحال تر راه رسیدن بهشه ببین مثلا کوه مره سرخی راه سختی نداره فقط باید راه بری و یکمم توی رودخونه راه بری

ولی اینجا خیلی باحاله باید تجربش کنی فقط اصلا بخاطر همین ابشارش و راهش و جنگلش و هواشه که کلی گروه کمپ میان

سومی روستای متش توی شماله 

من تابستونا میرم اونجا خیلی قشنگه 

خونه های روستایی بالای کوهش عالیه هوا تابستون عالیه و اینکه صبح که بلند میشی تو بالای کوه هستی توی یه جای قشنگ پر از درخت توی یه کلبه قدیمی پر از گل 

یکی دیگه از زیبایی هاش اینه که توی کوه رو صبحا کامل مه فرا میگیره به شکلی که انگار تو بالای بالای اسمونایی 

البته باید بگم که هرچی لازم دارید رو بخرید ببرید چون اصطلاح سر گردنه از اونجا الهام گرفته شده 

هرچیزی قیمتش ده برابر واقعیتشه

ولی یکی از زیباترین جاهاست و چون خیلی شناخته شده نیست خیلی تمیزه و خیلی مسافرای بافرهنگ و باشعوری میان  و خیلی بکره

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

چهارمی 

کندوان توی اذربایجان غربیه 

روستای خیلی دوست داشتنی هست و خونه های جالبی داره من برام تجربه جدیدی بود که جایی مثلش رو ندیده بودم درست مثل قصه ها

پنجمی همدان غار علیصدر

همدان کلا قشنگه اصلا شهرش قشنگه کلیی جای دیدنی داره 

یکی از مورد علاقه ترینام غار علیصدره یکی از زیبایی های طبیعی که شگفتی رو برات به ارمغان میاره

غاری که داخلش رو اب فرا گرفته و با قایق  میتونی زیبایی هاش رو ببینی 

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ششمی بوشهر کوه نمک جاشک

اول از همه بگم بوشهر عشقه 

هم مردمش هم شهرش 

دریای زیبا تمیزی شهر بافت قدیم و خونه های قدیمیش کافه هاش که خیام خوانی دارن کلا عالیه ولی الان خیلی گرمه هوا و به هیچ عنوان توصیه نمیکنم

ولی امان از زیبایی کوه نمکش 

من عاشقشم 

این کوه نمک خیلی بزرگه و نیاز به لیدر داره چون یا توش گم میشید یا جاهای قشنگش رو نمیبیند

تنها جایی هست که ادمایی به این حجم از بافرهنگی دیدم واقعا کسایی که میان این کوه نمک یه طبیعت گرد واقعی هستن

اونجا علاوه بر زیبایی کوهش و دریاچه های کوچک نمکش غار های حیرت انگیزی داره 

قندیل های نمکی زیبا و دریاچه ارواحش که داخل یکی از غار های نمکیه که باید بگم این غارا خفاشم داره این دریاچه به خاطر حجم زیاد نمکش با اینکه عمق کمی داره ولی اگه بری داخلش روی اب میمونی و پات به زمین نمیخوره با اینکه عمقی نداره

به این دلیل گفتم با فرهنگ که توی مسیر کوه ما اب بجا میذاشتیم و ابمون رو جیره بندی میکردیم 

البته همه گروه ها این کارو میکنن چون بخار نمک خیلی تشنه کنندست و اگه همه اب رو بخوری موقع برگشت از تشنگی نمیکشی

من به شخصه انتظار داشتم موقع برگشت چند تا از بطری های ابمون خورده شده باشه چون هرچقدر هم اب ببری باز ادم خیلی تشنش میشه ولی یک دونش تکون نخورده بود و یک نفر از گروه هایی که اومده بودن بطری ابشون رو توی ظبیعت رها نکرده بودن خیلی تمیز بود

هفتمی ابنوردی 

یکی از پر هیجان ترین تجربه های من  ابنوردی هست 

توی شهرای دیگه نمیدونم ولی اطراف شیراز گروهایی هستن که میرن ابنوردی و میشه عضوشون شد به این شکله که میری بالای کوهی که تنگه هست اونجا جلیقه میپوشی و میپری داخل رودخونه که وسط تنگه میگذره و عمق زیادی داره و با فشار اب از کوه میای پایین 

زیبایی اسمون فضای بکرش و  پوشش طبیعیش مثل پرنده هایی که از بالای سرت میگذرن اینقدر قشنگه که نمیدونم چجوری توصیفشون کنم البته  اون سبکی شناور شدن روی اب خیلی لذت بخشه

غار کتله خور توی زنجانه و خیلی خیلی قشنگه

اها اینم خیلی قشنگ بود الان اسمش یادم اومد

غار یخی چما توی کوه رنگ

البته این خیلی سرده  هم هواش هم اینکه کلا یخ سقف غار و اینکه بالاشم که کوه هست برفی هست ولی در کل خیلی قشنگه 

منتها خیلی راهش سخته از طریق اب که قندیل میبندی عملا تا برسی از طریق کوه هم خیییلی پیاده روی داره و بعدشم برای پایین اودن از اون کوه یخی برای رسیدن به غار زیرش عملا باید جونتو بذاری کف دستت😂🤭

دیگه جاهایی که پیشم قشنگ بود<اینا که پایین نوشتم همشون توی استان فارسن>

تنگ رغز و تنگ دم اسب بود برای تنگ رغ باید کوه نورد ماهری باشی

تنگ دم اسب توی همون کوه مره سرخی هست و خییلی قشنگه و میشه توش قایق سواری هم کرد

دیگه ابشار مارگون هم قشنگه 

اها اینم خیلی قشنگ بود الان اسمش یادم اومدغار یخی چما توی کوه رنگالبته این خیلی سرده هم هواش هم این ...

اوه مای گاد

انتخاب بین اینا خیلی سخته 

یعنی بتونم اینقدر تایم بزارم که همه را برم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

ششمی بوشهر کوه نمک جاشکاول از همه بگم بوشهر عشقه هم مردمش هم شهرش دریای زیبا تمیزی شهر بافت قدیم و خ ...

ببین نگار محجبه است ابنوردی رو میتونه بیاد؟

اره خب اینارو که نمیشه یه روزه رفت منم بعد سالها مسافرت اینا مورد علاقه هامن😂

پدرم خیلی اهل مسافرت و گردشه امکان نداره یه روز تعطیل از دستش در بره اون موقع که ما بچه تر بودیم

الانم که ما بچها دیگه بزرگ شدیم هرکی با دوستای خودش میره مسافرت پدرم یه ون کمپر خریده ادامه سفرارو با مامانم تنهایی میرن 😂😂

ببین نگار محجبه است ابنوردی رو میتونه بیاد؟

نه اگه براش مهمه نمیشه چون خیس میشی و باید لباس خیلی تنگ بپوشی که اب نبردت پایین

مگر اینکه با کسایی که محرم هست بره مثلا شما و خودش و برادرش و اینا 

ولی برای این موضوع باید راه رو بلد باشید و حداقل یه بار یکیتون رفته باشه قبلا

اره خب اینارو که نمیشه یه روزه رفت منم بعد سالها مسافرت اینا مورد علاقه هامن😂پدرم خیلی اهل مسافرت و ...

مثل پدر من 

البته از وقتی من رفتم میگن خیلی نرفته دیگه و اگه بره میره یه جایی که هتل بگیره و ....

اوکی پس بیخیال

اگه به اینجور چیزای ابی علاقه دارید همون بهتر قایق سواری یا رفتن سمت ابشار هست که مشکلی هم از این نظر نداشته باشه

اها اینم خیلی قشنگ بود الان اسمش یادم اومدغار یخی چما توی کوه رنگالبته این خیلی سرده هم هواش هم این ...

دوس دارم پدرم باشه 

بتونم راضیش کنم خانوادگی بریم

اگه جمع بشیم بچه کوچیکم داریم .بچه میتونه چنین جاهایی بیاد؟

کجا دقیقا؟

کدومش منطورته

اگه بچه کوچیک دارید و افراد سن بالا بهترین جای طبیعی 

همون کوه مره سرخی هست و رویستای گمبیل

روستای گمبیل که اصلا برای کمپ کردن و چند روز موندن عالیه چون بچها و کسایی که توانایی خیلی راه رفتن ندارن میمونن توی باغ و جنگل و کنار رودخونه

جوونا میرن سمت ابشار همونجا