2777
2789
عنوان

کمپینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 39 پست
کجا دقیقا؟کدومش منطورته

هر کدوم فقط راحت باشند اونجا و واسشون خطری نباشه

اون کلبه درختی را خیلی دوست دارم

خیلی شلوغ میشه اونجا؟

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

هر کدوم فقط راحت باشند اونجا و واسشون خطری نباشهاون کلبه درختی را خیلی دوست دارمخیلی شلوغ میشه اونجا ...

اره کلبه درختیه عالیه خیلی قشنگه 

ببین هوا الان فکر کنم سرد اونجا لباس گرم نیازه

شلوغ هست ولی شلوغیه اذیت کننده نیست 

ما خانوادگی همیشه میریم چون افرادی که از طبیعت لذت میبرن همونجا میشینن نهایت میان توی جنگلش کنار رودخونه مثلا چایی چیزی میخورن

جوونا هم میرن سمت ابشار 

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بچه کوچیک دارید و افراد سن بالا بهترین جای طبیعی همون کوه مره سرخی هست و رویستای گمبیلروستای گمب ...

شما دختر خوش ذوق و مهربونی هستین 

ممنون ازین خوشقلبیتون

حالا نمیدونم دقیق باید از قبل بگیرید نوبت با نه 

یکم سرچ کنید روستای گمبیل شیراز توی اینستا و گوگل ببینید شماره ای چیزی داره

چون ما شانسی گیرمون اومد یه دفعه خالی شد یکی از خونه درختی ها 

بعد چهارتا هم بیشتر ازش نیست اونجا بابام با صاحبش خیلی حرف زد که دادنش ما

فکر کنم باید از قبل رزرو کنی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

شما دختر خوش ذوق و مهربونی هستین ممنون ازین خوشقلبیتون

خیلی ممنونم لطف دارید شما 

خوشحال میشم کمکی کرده باشم

او من اشتباه اسمشو گفتم😂🤭

درواقع روستای کهکران یا ششپیر هست اسم اون روستا و از سمت اون روستا ها میشه رفت نزدیک تنگه گمبیل که میره سمت ابشار همونجا باغ هایی هست که جا میدن برای اسکان و همه چی داره یکی از اون باغا خونه درختی هم داره <البته خونه نیست درواقع یه سکو هست ولی روی هواست و چسبیده به درختا> که باید دید شانس باهاتون یاره گیرتون بیاد یا نه مگر اینکه تو اینستا بتونید پیداش کنید و رزرو کنید

البته نزدیکش یه جای تاریخی به اسم ایزد خواست هم هست فکر کنم

سلام شبتون بخیر 

میدونستید از نظر علمی این نوشته هاتون چه تاثیری داره؟

من روزانه مینویسم معمولا از روزمره بهم حس خوبی میداد ولی دلیلش رو نمیدونستم 

از یه روانشناس دلیلش رو پرسیدم جوابش قشنگ بود گفتم شما هم مینویسید دلیلش رو بدونید

نوشتن لوب پیشانی مغز را فعال می کنه و هیجان ها را که بعدا باعث خارج از کنترل شدن میشه از مغز تحتانی میاره بیرون. این کاملا فیزیولوژیکی است. غیر از اینکه باعث میشه خودت را از دید یک شخص سومی ببینی و قضاوت هات خیلی دقیقتر میشه. سرعت بالای نشخوار را می گیره و از توهمیات تبدیلش می کنه به واقعیت ها 

سلام شبتون بخیر میدونستید از نظر علمی این نوشته هاتون چه تاثیری داره؟من روزانه مینویسم معمولا از روز ...

سلام و عرض ادب 

چقدر عجیب 

قابل تأمل بود

اوهوم درسته ..قصد سفر داشتین میتونم راهنمایی بیشتر کنم

سلام عزیز میخوام بیام تبریز جاهای بکر خوش آب و هوا رو معرفی کنین جاهای سرسبز 

بعد اومدم تبریز چه چیزهایی رو حتما امتحان کنم اعم از غذا خوراکی مخصوص تبریز.دیگه رستوران و .....

کجا برای خرید خوبه جلفا میگن خوبه میشه راهنمایی کنی