2821
2789

حالا فرض کن واقعی هم باشه که نیست

اصلا مگه ما چیزی یادمون میاد؟

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نع

این نظریه ای هست که اساسا غلطه

و ربطیم به عالم ذَر نداره..خیلیا این دوتا رو باهم قاطی میکنن

●آقایون سایت درخواست ندید●🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

من که دوست دارم اینطوری باشه،،ولی میگن اگه بدبختی،، تاوان زندگی قابلیت رومیدی چون ظالم بودی ،،ولی اگه اینجوری باشه منصفانه نیست چون زندگی قبلی رویادمون نیست وتاوان چیزی رومیدیم که یادمون نیست

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

جدیدا یک کتابی می‌خواندم به نام زنان فیثاغورثی که ظاهراً اولین زنانی هستند که احتمال داره تعلیم و نشر آثار فلسفی داشته‌اند...‌

اشاره جالبی به عقاید فیثاغورث داشت.

یکی از عقاید اساسی فیثاغورث تراکوچ ارواح‌ه که چیزی شبیه همون تناسخه‌...

نقل کرده اند سگی بوده که صدای زوزه اش فیثاغورث رو یاد دوست فقیدش می‌انداخته و با اینکه سگ مزاحمت ایجاد می‌کرده فیثاغورث از تنبیه و برخورد باهاش پرهیز می‌کرده و از این بابت مورد تمسخر قرار می‌گرفته...

همچنین از سر همین عقاید خوردن لوبیا و حضور در مزرعه لوبیا (ارتباط معنایی‌اش مشخص نیست.) در آیین و مسلک فیثاغورثیان ممنوع بوده و یک زوج که از شاگردان فیثاغورث بودند و تحت تعقیب حاکمان وقت بودند به خاطر اینکه از مرزعه لوبیا رد نشن مسیری رو انتخاب می‌کنند که به دام افتادنشون رو حتمی می‌کنه و در مسیر زبان خود رو می‌برند تا اسرار و آموزه‌های فیثاغورث لو نره...

به نظرم مطالعه عقاید آدم‌ها و سیر عقاید آدم‌ها در تاریخ فارغ از درست و غلطش خیلی جالب و عبرت آموز و تامل برانگیزه...

2790
2823
2791
2779
2792