2777
2789
عنوان

معجزه بیخیالی🌞

448 بازدید | 54 پست

به نظرتون خانمهایی که اهل غر زدن نیستن 

کنترل و چک نمیکنن شوهرشونو 

کلا بیخیالن به خودش میرسن درگیر خودشونن 

(نکه به شوهرشون بی محلی کنن نه .

همسرداری میکنن درست حسابی)وای اهل غر و این چیزا و دنبال پیدا کردن خیانت از طرف شوهر نیستن وابسته نیستن 

اینا موفق ترن ؟؟؟

یا اون یکی ها 

ک احساساتی و وابسته و اهل غر و جنگ و دعوان و استرس ان 

مدام دنبال اینن مچ شوهرو بگیرن ؟؟؟

❌برا اطلاعات عمومی خودمه❌🙏🏻

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

موافقم باهات

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من بیخیالم، بیخیال نه که کلا خودمو بندازم کوچه علی چپا! نه 

ولی رهام، خیلی نمیچسبم چیز خاصی، یه ایده ای میاد، میرم انجام میدم، پولشو میگیرم، شکر خدا میگم، کلا ارومم خدایی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

کدوم بهترن؟

بیهیال

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

من اوایل چک میکردم . بعد ی مدت کلن بیخیال شدم الانم کاری ندارم بهش . دوسش دارم ولی خب دیگه ن چک میکنم ن دنبال اینم بدونم کجا می‌ره باکی می‌ره 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اگ کسی برام بی اهمیت باشه ن چک میکنم ن غر میزنم ن مراقب رافتاراشم ب چپمه کلا

ولی حساسیتام یعنی طرف مهمه واسم

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠