2777
2789
عنوان

معجزه بیخیالی🌞

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 54 پست
من اوایل چک میکردم . بعد ی مدت کلن بیخیال شدم الانم کاری ندارم بهش . دوسش دارم ولی خب دیگه ن چک میکن ...

خدایی حال خودت بهتر نیست اینجوری ؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اولی ام ولی شوهرم بشدت پررو و پرتوقع شده هرچی من بیخیال همه چی شدم ازش هیچی نخواستم اونم پرروتر ش ...

مثلا آرش چی بخوای؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
خدایی حال خودت بهتر نیست اینجوری ؟

چرا عزیزم . ولی خب گاهی حس میکنم دوباره بهم خیانت می‌کنه البته در حد شک می‌زارم بمونه چون نمیخام بفهمم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چرا عزیزم . ولی خب گاهی حس میکنم دوباره بهم خیانت می‌کنه البته در حد شک می‌زارم بمونه چون نمیخام بفه ...

نفهمی بهتره 

بفهمی میخای چیکار کنی؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

یعنی اینو نمیدونی خودت میگی بعد موندی که کدوم درسته؟؟؟ 

من یه خانم دیدم میگفت هروقت خونه نامرتبه هروقت خرید میکنم برای خودم شوهرم ارومتره دعوا نمیکنه میگفت بخدا هروقت خونه عین دسته گله از در میاد تو میبینه مشغول خانه داری هستم و یا دارم با بچه هامون وقت میگذرونم این بد اخلاق میشه 

نفهمی بهتره بفهمی میخای چیکار کنی؟

آره عزیزم . کسی باید بفهمه ک میخاد جدا بشه وگرنه منی ک میخام زندگی کنم و ادامه بدم همون بهتر ندونم . بی خبری خوش خبری 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بیخیالی بهتره ... با موارد غر نزدن و جنگ و دعوا موافقم .. اما به نظرت اگر مشکوک به خیانت شدی باید بشینی عشق و عاشقیشو با یکی دیگه کنه؟؟؟؟ اینم بگم فقط این نیست که بگی خب هر کار کنه من که خبر ندارم به من چه ... نه  ...‌من همسرم اون سه سالی که بهم خیانت میکرد اخلاقش باهام خیلی بد بود خوبیامو نمیدید ( میخوام بگم حضور اون زن باعث شده همسرم فکر کنه اون خوبه من بد) با اون من و مقایسه کنه اون زن این قدددر رو مخش راه بره که من فقط بدی باشم تو ذهنش

بیخیالی بهتره ... با موارد غر نزدن و جنگ و دعوا موافقم .. اما به نظرت اگر مشکوک به خیانت شدی باید بش ...

الان خیانت نمیکنه؟ چیکار کردی که ترکش کرد

من باختن و بلد نیستم🐈🤍