2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید لطفا کارم مهمه

112 بازدید | 22 پست

م طرف راستم نزدیکای مثانه ام احساس میکنم ی چیزی توشه و بعضی وقتا درد میکنه  نمیدونم چرا  کسی دلیلشو میدونه ؟

لطفا بگید میترسم ی وقت....

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نظرات این افراد در این سایت که دکتر نیستن و مدیکال دیگری ندارند نمیتونه خیلی کار ساز باشه. حتی ...

نمیدونم چرا میترسم

گوگل زده بود از علائم بارداری 😐💔

یعنی دست میزنی توده حس میکنی؟

نمدونم ی چیز سفت هستش البت وقتایی ک احساسش میکنم دس میزارم ایجوریه

گوگل هر چیزی میگهممکنه هم بگه سرطان یا 10 تا از نادر ترین بیماریهارو مثال بزنهبرید پیش دکتر و چکاپ ک ...

اره 

ی سوال بپرسم🤦‍♀️ رابطه بدون دخول ک  ب هیچ وج امکان نداره  ب  بارداری منجر بشه !

اره ی سوال بپرسم🤦‍♀️ رابطه بدون دخول ک ب هیچ وج امکان نداره ب بارداری منجر بشه !

ممکنه
چون پرده هایمن اگر باشه امکان رد شدن اسپرم ازون وجود داره

و اگر هم که نباشه اسپرم توان حرکت داره و خودش وارد میشه

در صورتی که کانتکتی با اسپرم داشتید در اون نواحی ممکنه اما خب میدونید اسپرم ارگانسیم قوی ای نیست و خیلیاشون میمیرن و شانسش خیلی پایینه.. اما بازم باید احتیاط کنید چون احتمالش 0 نیست

پیشی دوست // کنکوری 

ممکنهچون پرده هایمن اگر باشه امکان رد شدن اسپرم ازون وجود دارهو اگر هم که نباشه اسپرم توان حرکت داره ...

اخه مایعه منی زیاد نریخت رو اون نواحی ک بگم  احتمالش هست نمیدونم بخاطره سرچ گوگل ترس افتاده ب جونم 

ممکنهچون پرده هایمن اگر باشه امکان رد شدن اسپرم ازون وجود دارهو اگر هم که نباشه اسپرم توان حرکت داره ...

امیدوارم همچین اتفاقی نیفتاده باشه

اخه مایعه منی زیاد نریخت رو اون نواحی ک بگم احتمالش هست نمیدونم بخاطره سرچ گوگل ترس افتاده ب جونم

کم هم باشه باز بستگی به اسپرم ها داره

بازم میگم حتمااا دکتر برید

در کل چکاپ همیشه مفیده

و به خاطر ترس نگید نمیرم، اگه مشکلی باشه باید باهاش روبرو شد وگرنه بدتر میشه

پیشی دوست // کنکوری