2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفتر خاطرات دوران دبیرستانم رو پیدا کردم

تمام خزعبلاتی که نوشتم به کنار یه جاش نوشتم تورا در پاریس میبوسم از هوای لندن خسته شدم،

حالا دور ترین سفری که تو کل زندگیم رفتم نورآباد ممسنی بود

.🤣🤣

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

یه بارم تو میدون راه‌آهن یه دیزی پر گوشت خوردم ۵۰ تومن! تو بیمارستان دکتر گفت از من کاری ساخته نیست، برید همون‌جا پادزهرشو بگیرید:))

😅😅😅

ﺩﯾﺸﺐ ﺑﭽﻪ ۱۰ ﺳﺎﻟﻪ ﻓﺎﻣﯿﻠﻤﻮﻥ

ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﭘﯿﺎﻧﻮ ﻣﯿﺰﺩ 🎹

ﯾﮑﯿﺸﻮﻧﻢ ﮔﯿﺘﺎﺭ … 🎸

ﺍﻭﻥ ﻭﻗﺖ ﻣﻦ ده ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮﺩ

ﺳﻌﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﺯﯾﺮ ﺑﻐﻠﻢ ﺻﺪﺍﯼ

ﮔﻮﺯ ﺩﺭﺑﯿﺎﺭﻡ !!! 😕✋💨

ﻧﺨﻨﺪ امکانات نبود. جنگ بود 😶😂

😅😅

یه بار دوستم به من گفت دلم درد میکنه من گفتم عادیه اصلا دکتر نرو خوب میشه، دو روز بعدش رفت اپاندیسشو عمل کرد ولی هنوزم سوالای پزشکیشو از من میپرسه. من واقعا خراب این رفاقتم🤣🤣🤣

یه بار دوستم به من گفت دلم درد میکنه من گفتم عادیه اصلا دکتر نرو خوب میشه، دو روز بعدش رفت اپاندیسشو ...

خیلی خندیدم از پست هات تشکر😁

ولی تو واقعیت این اتفاق افتاد و همسایمون که باردار بود اومد به مامانم گفت دلم درد می کنه نکنه آپاندیس باشه؟ مامانم گفت وا مگه زن حامله آپاندیس می گیره؟ فرداش رفت عمل کرد آپاندیس رو در آورد 😂

خدارحم کرد من تراپیست نشدم وگرنه شب به شب با دوستام  مینشستم درمورد بگ .اییای مراجعینم تا صبح میخندیدیم😅

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

یارو میره حموم غسل کنه میگه:

غسل جنایت میکنم استغفرالله

بهش میگن جنابت بابا جنایت نه

میگه آخه اونجوری ک من کردم والا جنایت بود🤣🤣

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

خیلی خندیدم از پست هات تشکر😁ولی تو واقعیت این اتفاق افتاد و همسایمون که باردار بود اومد به مامانم گ ...

فداتشم 😂😂😂

دمش گرم مامانت 🤣🤣🤣

آقایی یا خانم؟

خانوم