2777
2789

تا ۶ سالگی شیشه شیر داشتم . من نمیدونم چرا تو اون شیشه به جز کولا چیز دیگه ای نمیدادن بهم   

میرفتم میخورم دوباره هر یکی دوساعت مامانم پر از کولا میکرد میذاشت روی اپن که برم بردارم 

غذاهایی که تو خونه ما به عنوان صبحونه  ناهار شام  سرو میشد و هنوز هم میشه ایناست فقط : نیمرو ، آب‌پز  شیر و کیک، ناگت ، کباب لقمه آماده،فلافل ، نودل ، ماکارونی بدون هیچ مایع ماکارونی ، کنسرو لوبیا چیتی، سوسیس کالباس و پیتزا و در بهترین حالت جوجه کباب !

از ۴ سالگی تا الان که ۲۲ سالمه همینه وضع 

مامانم آشپزی نمیکنه . منم نمیتونم .

یه خورشت بخوام بپزم سه ساعت طول میکشه تا فقط آماده کنم بذارم بپزه کلی ظرف هم کثیف میشه 

برای تغذیه مدرسم هم دلستر میذاشتن برام   نمیدونم چرا دعوا نمیکردن که نخور خب این چیزا رو !

مامانم رشتش مرتبطه یعنی میدونسته چقدر ضرر دارههههههه 

مامانم هیچی ، بابام از ایناست که رژیم نیسن ولی تمام سال ادای رژیم ها رو درمیاره باشگاه میره مربی خصوصی داره و ...

ما اینارو چند ماه ی بار میخوریم😐😂چخبرتونه خیلی مضرن

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر اینا رو تاپیک میزنی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مادر منم چون وقت نداشت زیاد آشپزی نمیکرد به جاش خودم از سن خیلی کم یاد گرفتم. کمی تمرین کنی دستت میاد دیگه سه ساعت طول نمیکشه. یه ماشین ظرفشویی هم بخرید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.