2777
2789
عنوان

خدا خفتوننننن کنه

1185 بازدید | 93 پست

آقایون سایت خاک برینه تو سرتون البته اونایی که درخواست دوستی میدین

بابا حیا چیز خوبیه

کار ندارین شما؟زندگی ندارین!

ایشالا ب حق زین العابدین حامله شین بعد با خیال راحت بیاین سایت میمونا😐🦦

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

خاک مگه میرینه؟؟؟

🤣🤣🤣

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزانه راحت پنج شیش نفررر حداقلش درخواست میدن

گفتی خاک تو سرتون برینه افتادم یاد نیما تکیدو😂😂😂😁

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

خاک مگه میرینه؟؟؟

از این به بعد آره 🥲😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

خو جرم نکرده میخاد دوست دختر پیدا کنهشماها براتون عادی نیس

گوه خورده با هفت جدابادش 😐

طرف سنشو زده ۴۵ یعنی ۶ سال از بابایه من بزرگترههه دوس دختر چیه

اصن من بیوم اسم شوهرمو زدم مگه کورن😐

😂😂😂😂😂😂 و تو تاپیک های زنونه هم نظر میدن

بابا نظر بدن ولی درخواست دوستی ندن🥲😂

گوه خورده با هفت جدابادش 😐طرف سنشو زده ۴۵ یعنی ۶ سال از بابایه من بزرگترههه دوس دختر چیهاصن من بیوم ...

اصلا یه چیزایی کاربرا میگن آدم میمونه😐😐😐

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨