2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره مجبورم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 43 پست
نه عزیزمبگیرین حتی شده یه عروسی ساده نزاربعداحسرت بسه تودلت

من خودم میشناسم تو دلم نمیمونه تازه اون عروسی که مادرشوهرم مد نظرش بیشتر اذیت کنندس برام چون میخواد بفرستتم یه ارایشگاه درو پیت که هزینه کم شه

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
میگه میدم شما خورد خورد پس بدید ولی همونقدرم برنامه زندگیمون میریزه بهم چون همون پول خورد خوردم میتو ...

خب خوبه که

پول رو بگیرید ولی همه شو خرج نکنید ی مراسم سااااده و کم بگیرید . بقیه پول هم بذارید سر خونه. فک کن وام گرفتیگ. خورد خورد بهش برگردونید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه میدم شما خورد خورد پس بدید ولی همونقدرم برنامه زندگیمون میریزه بهم چون همون پول خورد خوردم میتو ...

سخت نگیر حالا ک پول میده بگیرید بعدا پس میدید همه زندگی ک پس انداز کردن نیست

بگو کلا ما نمیتونیم پس بدیم کلی قرض و ... داریم 

اگر میخواد از خودش بده نه قرض بده

بگیره شاباش هم هر چی جمع شد بدید خودش جای خرجی که کرده بهشم بگید ما قصدش نداریم تنها راهنمایی همینه اگر میخایی عروسی بگیری پولت هر چی شاباش جمع شد مال خودت

در حد یه مهمومی کوچیک بگیرین.لباس و ارایشگاه اتلیه حالا میتونین تعداد عکس کمتر انتخاب کنین ساده باشه و البوم ایتالیایی نباشه.و کلیپ و این جور چیزها نداشته باشید 

مگه عروسی چقدره خرجشبااین پولا ک نمیشه خونه خرید عروسی بگیر تو دلت نمونه

نمیشه خونه خرید ولی میتونیم پس انداز کنیم واسه خونه 

اخی بیچاره مادرشوهرت خدا میدونه چقد ارزوها برا جشن پشرش داشته

نه ادم این شکلی نیست فقط چون پدرومادرمن تو جهیزیه خیلی سنگ تموم گذاشتن میگه من از توی روشون خجالت میکشم بدون مراسم رفتید

الان چقدر پول پس انداز کردید ؟

یه زمین برای پدرشوهرم هست که داریم پول جمع میکنیم وخورد خورد میدیم پدرشوهرم پولش الان یه مقداریش دادیم باز باید بدیم

در حد یه مهمومی کوچیک بگیرین.لباس و ارایشگاه اتلیه حالا میتونین تعداد عکس کمتر انتخاب کنین ساده باشه ...

اخه جدا از پس انداز من اصلا عروسی دوست ندارم نفرت دارم از عروسی🥲

یه زمین برای پدرشوهرم هست که داریم پول جمع میکنیم وخورد خورد میدیم پدرشوهرم پولش الان یه مقداریش داد ...

اگر اینجوریه پس عروسی بگیر 

عجیبه نیستن ک پسرشونه کمکتون میکنن.

بعد ۶سال زندگی مشترک میگم وقتی دارن بهت ارزش میزارن خودت خودتو ببر بالا.

خب اینم از شعور و شخصیتشه مگه بده؟

من نمیگم بده ولی داره مارو اجبار به کاری میکنه که من اصلا راضی بهش نیستم من هروروز دارم میرم سر کار ودوست ندارم پولی که انقدر با زحمت دارم به دست میارم خرج کاری بشه که دوستش ندارم من تو این برههاز زندگیم از علایقم دارم میگذرم که پول پس انداز شهحتی یه کتابم بخوام بخرم با فکر ودو دو تا چهارتا میخرم حالا برام زور داره یهو ۱۰۰میلیون به خاطر اینکه ایشون ناراحت نشن بخوام هزینه کنم اینم در نظر بگیریم که تو این عروسی فقط فامیله اونا دعوتن