میگه میدم شما خورد خورد پس بدید ولی همونقدرم برنامه زندگیمون میریزه بهم چون همون پول خورد خوردم میتو ...
خب خوبه که
پول رو بگیرید ولی همه شو خرج نکنید ی مراسم سااااده و کم بگیرید . بقیه پول هم بذارید سر خونه. فک کن وام گرفتیگ. خورد خورد بهش برگردونید
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میگه میدم شما خورد خورد پس بدید ولی همونقدرم برنامه زندگیمون میریزه بهم چون همون پول خورد خوردم میتو ...
بگیره شاباش هم هر چی جمع شد بدید خودش جای خرجی که کرده بهشم بگید ما قصدش نداریم تنها راهنمایی همینه اگر میخایی عروسی بگیری پولت هر چی شاباش جمع شد مال خودت
در حد یه مهمومی کوچیک بگیرین.لباس و ارایشگاه اتلیه حالا میتونین تعداد عکس کمتر انتخاب کنین ساده باشه و البوم ایتالیایی نباشه.و کلیپ و این جور چیزها نداشته باشید
من نمیگم بده ولی داره مارو اجبار به کاری میکنه که من اصلا راضی بهش نیستم من هروروز دارم میرم سر کار ودوست ندارم پولی که انقدر با زحمت دارم به دست میارم خرج کاری بشه که دوستش ندارم من تو این برههاز زندگیم از علایقم دارم میگذرم که پول پس انداز شهحتی یه کتابم بخوام بخرم با فکر ودو دو تا چهارتا میخرم حالا برام زور داره یهو ۱۰۰میلیون به خاطر اینکه ایشون ناراحت نشن بخوام هزینه کنم اینم در نظر بگیریم که تو این عروسی فقط فامیله اونا دعوتن
در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....