2777
2789
عنوان

حرفای خیلی بدی به شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 146 پست
والا کسی درکم نکرد..یکی نوشته شکر کن وقتی مست بوده کتکت نزده..منی که بیگناه باید شکر کنم کتک نخوردم

اونی ک اینو گفته کتک خورش ملسه لابد کیسه بکس شوهرشه محل نده 

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستم به خودش بیاد..از یه طرفم عصبی شم به کسی رحم نمیکنم

هیچم معذرت خواهی نکن

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
گاهی پیش میاد فشار مالی رو مرد خیلی باشه عصبی میشه تو این موقعیت فقط از هم یکم فاصله بگیرید تو هم فق ...

فک نکنم..فقط مظلوم نگاه میکنه دلم به رحم بیاره خیلی پدر سوختس..منم غذا نمیدم بهش شبو گشنه خوابید

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

هرگز ما اجازه توهین و بی احترامی به همسرمون رو نداریم هرگز اجازه نداریم سمتش چیز پرتاب کنیم و بگیم ح ...

حتی اگه شب قبلش چرت پرت بارم کرده باشه..فشم بده..من فقط سعی کردم آرومش کنم بدتر رم کرد..دیگه چن تا مشت و لگد بارش کردم گرفت خوابید

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

شما که میدونین مست هسدوست پسرمو که میدونستم مست میکنه چیزی نمیگفتم حرفای چرت و پرتی میزد سکوت میکرد ...

والا من اهل سکوت نیستم..سکوت کنم سکته میکنم میدونم..

هرگز ما اجازه توهین و بی احترامی به همسرمون رو نداریم هرگز اجازه نداریم سمتش چیز پرتاب کنیم و بگیم ح ...

بله درسته ولی باید دید قبلش مرد چه حرفی زده چه حرکتی کرده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

سلام‌چطوری نیکو؟

میدونم‌خسته شدی یکم سرسنگین باهاش بلکه عقلش سرجاش اومد

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄