2777
2789
عنوان

حرفای خیلی بدی به شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 146 پست

کسی مشروب خوردن اقا دل شکستن و عربده زندنش رو‌ندید

خوب کردی اسی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

گناه داره برو مهربون باهاش باش اون که دست خودش نیس

خب منم گناه دارم بخدا..من تو این زندگی شاید کمک حالش نبودم چون شاغل نیستم..اما تا دلت بخواد صبوری کردم..سازش کردم..حالا درمیاد بمن میگه تو چه میفهمی شوهر چیه...

دردش چیه که موقع مستی این حرفارو میزنه خدا داند

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیگه از تحمل بدم میاد..انگار من بهش گفتم بلند پروازی کن خودتو بنداز تو قرض و بدهی ...

بزار بدش بیاد که خوشش نیاد .من ۱۴ سال خونه ی بابام بی پولی بدبختی کشیدم منو دادن به شوهرم که ۱۳ سال ازم بزرگتره گفت برات یه زندگی درست کنم که همه چی یادت بره راست گفت همه چی یادم رفت شادی خوشحالی زن بودن تفریح دل خوش

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
خب اذیتم کرد..اربده میزد تو خونه..من غرور ندارم جلو همسایه ها؟

منم امروز خیلی غرورم شکست بعداز ۲۰ سال قهر کردم و اومدم خونه ی پدرم و بچه هامو تنها گذاشتم...بهم گفت برو گم شو کثافت...منم اومدم بااینکه همدیگرو خیلی دوست داریم اما از کاراش خسته شدم اونم خیلی مغرور و بی عقل بود .دید من ناراحت و عصبی ام نخواست آرومم کنه انگاری از خداش بود برم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
خب منم گناه دارم بخدا..من تو این زندگی شاید کمک حالش نبودم چون شاغل نیستم..اما تا دلت بخواد صبوری کر ...

عزیزم اسمش روشه مست یعنی هیچی حالیش نیس

نکنه فکر میکنی حرفاش واقعیه

درسته ما زنا خیلی صبوریم کمک دست مالی نیستیم اما در کنارشونیم

یه سوال کی ها مست میکنه

خدانکنهدراین مواقع سکوت کنممکنه بلایی سرت بیارهدست خودش نیستا بازم میگمدر اولین فرصت بهش بگو خطرناکه ...

نه کاریم نداره...ینی کسی نیس مست کرد کتکم بزنه..بیشتر مواقع میره تو لاک خودش یا خیلی محبت میکنه..گاهی هم اینجوری  رم میکنه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

منم امروز خیلی غرورم شکست بعداز ۲۰ سال قهر کردم و اومدم خونه ی پدرم و بچه هامو تنها گذاشتم...بهم گفت ...

کاش بچه هارو میبردی

سلام‌چطوری نیکو؟میدونم‌خسته شدی یکم سرسنگین باهاش بلکه عقلش سرجاش اومد

سلام خوبی سمیه جونم...والا روانیم کرده دیگه..کلا حرف نمیزنم باهاش..هی زیر چشی نگام میکنه چش غره میرم..

کاش بچه هارو میبردی

خواستم بفهمه من چی میکشم با بچه داری چه جوری روزگار سر میکنم ..بعد باید اخلاق های گند آقا رو تحمل کنم ..دو روز جای من بایسته آدم بشه

بزار بدش بیاد که خوشش نیاد .من ۱۴ سال خونه ی بابام بی پولی بدبختی کشیدم منو دادن به شوهرم که ۱۳ سال ...

ما زنا خیلی مظلومیم بخدا..

ما زنا خیلی مظلومیم بخدا..

آخ گفتی ...الان پدرشوهرم زنگ زده برگرد ...گفتم اون از خداشه شما چرا این وسط کاسه ی داغ تراز آش شدین ..

گفت بچه ها گناه دارن..

گفتم مردها معتقدن بچه مال اوناس خونه و پول مال اوناست ..پس من این وسط کلفتم ؟حقوقم نگیرم گنداخلاقیاشم تحمل کنم