2777
2789
عنوان

من رنگ پوستم تیره اس اما

177 بازدید | 13 پست

اما زشت نیستم موهای خیلی بلندی دارم با چشم و ابروی مشکی بانمک هستم شاغلم و ماشین خوبی دارم نمیفهمم چرا مجردم آخه بخدا زشت نیستم خواستگارم زیاد داشتم اما این آخری مادرش فکر کنم به خاطر اینکه پوستم تیره بود از من خوشش نیومد آخه هر چی فکر میکنم دلیل دیگه ای پیدا نمیکنم خیلی حالم بده دارم میمیرم منو خواستگارم همدیگرو دوس داشتیم  خواهر خودش بخدا پوستش تیره اس خوشگل هم نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر قراره خانوادش دوست نداشته باشن بهتر که اوکی نشه خیلی اذیت میشی

با کسی که بهت میخوره ازدواج کن

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

غلط کردن 

عقب مونده ن از همه چی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

آدم عاقل میدونه به رنگ پوست نیست  

خدا عاقبتشونو بخیر کنه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

فک نکنم بخاطر ظاهرتون باشه شاید شما سرتر از پسرش بودین و برای همین ترسیده 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه