2777
2789

من مدتیه که دچار ریزش مو شدم تقریبا یک ساله 

و تمامی آزمایش‌ها و سونو های مربوط به ریزش را انجام دادم هیچ مشکلی ندارم جز کمی فقر آهن که زیاد هم نیست  در حال حاضر هم دارم براش قرص ففول می‌خورم یک ماهه 

روغن تراپی ریشه هم انجام میدم که باهاش کلی بیبی هیر درآوردم و حس می‌کنم که موهام ضخیم‌تر شده (چون من قبلاً موهام به شدت ضخیم بود وقتی ریزش گرفتم موهامم نازک شد) 

اما هر چقدر که من دارم نتیجه خوب می‌بینم از مراقبت‌ها و روغن‌ها این ریزش مو تر میزنه تو همش کم نمی‌شه اصلاً 

موهام خیلی خیلی پرپشت بود الان دو پنجمش ریخته 

لطفاً تجربه‌های شخصی خودتون رو برام بنویسید قریباً میشه گفت ۹۰ درصد راه‌ها رو امتحان کردم 🥲🥲

زرده تخم مرغ رو بزن فرق سرت روش نایلون بذار نیم ساعت بمونه بعد برو حمام بشور

سرت قوت میگیره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

استرس رو کم کن و شنیدم ژل تخم کتان برای ریزش خوبه تو تاپیک هام بیا دستورش رو گذاشتم 

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زرده تخم مرغ رو بزن فرق سرت روش نایلون بذار نیم ساعت بمونه بعد برو حمام بشورسرت قوت میگیره

اتفاقا روغنی ک ازش نتیجع دیدم و کلی مو جدید در آوردم روغن زرده تخم مرغه اما ریزش قط نکرده😭

من یه دو هفته ای هست زدم تو کار شامپو فولیکا ضد ریزش

ایرانیه و خدا پدر بیامرزی

برای من جوابه تا اینجا، کامل کامل قطع نشده ولی واقعا کم شده، فقط یکم زیر دوش میرم ریزش بیشتر میشه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اتفاقا روغنی ک ازش نتیجع دیدم و کلی مو جدید در آوردم روغن زرده تخم مرغه اما ریزش قط نکرده😭

به نظرم سرت قوت نداره تخم مرغ رو امتحان کن ضرر نداره 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

شامپو رزماری اون شیشه قهوه ای ها هم شنیدم برای ریزش خوبه اصلشو

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

برای ریشه از روغن زرده تخم مرغ استفاده میکنم ۱ ساعت قبل حمام طبع سرم گرم و خشک

گفتم شاید طبعت مثلا با روغنه نمیخونه 

من طبعم گرمه رزماری میزاشتم ریزش بدتر شد

تازه فهمیدم باید یه ربع فقط بمونه رو سرم 

میتونین ماهی صدام کنین🎀