2777
2789

چند روز پیش یه تاپیک دیدم گفته بود که دوتا النگو قبلا پدرم برام خریده و گوشواره و یه چیز دیگه بود یادم نمیاد و ناراحتم که کمه و بقیه میخرن برای دختراشون اکثرا هم جواب داده بودن که ما پدرمون زیاد خریده و مقدارش کم نبوده 

من کلا یه گوشواره کوچولو بچگی داشتم و اونو فروختن و الان که ۲۰ سالمه بزور که گوشواره نیم گرمی خریدم که کمتر از نیم گرمه و ۴۰۰ سوت و خیلی کوچولو 

وضع مالی پدرم خوبه و و برای خواهرم که از من بزرگتره از بچگی تا الان النگو،دستبند،گوشواره و ... خریده 

گاهی از این همه تبعیض قائل شدن دلم میگیره ولی چه میشه کرد 

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️
منم بعد از عقدم فقط گوشوارمو بهم دادن خودم سرکار میرفتم زنجیر پلاک و ۳تا النگو داشتم فروختنش یه تک پ ...

برای سر عقدم بخوام ازدواج کنم باید کار کنم تا بخرم که اونم الان خیلی طلا گرون شده و باید دو شیفت کار کنم شاید بتونم چیزی بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه بودم یه دونه گوشواره داشتم

و دوتا انگشتر

یه روز مریض شدم، بابام گفت خرج بیمارستان زیاد شده،( مریضیم در حد سرم و چندبار بستری بود کلا) ، گوشواره رو برد فروخت، دیگه هیچ وقت هم برام نخرید

تو دهه شصت که همه خانواده ها شش هفت تا بچه بودن، ما کلا 2 تا بچه بودیم، بابام هم شغل دولتی خوب با حقوق و بیمه و مزایا و... داشت. 

وضع مالی مون هم بد نبود

وقتی یاد کاراش می افتم دلم میگیره🥲

من بچه بودم یه دونه گوشواره داشتمو دوتا انگشتریه روز مریض شدم، بابام گفت خرج بیمارستان زیاد شده،( مر ...

ایشالا که خودت بهتریناشو میخری گلک

الان اونقدررررررررررر دارم که به شمارش نمیانباورت میشه؟! ولی باباها گاهی اوقات خیلی بد میشن

خداروشکر 

بله متاسفانه

2790
2778
2791
2779
2792