هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم دقیقا تو شرایط تو قرار دارم🙃ولی غصه نمیخورم میدونم پسرا همه همینن
هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍
من نمیدونم چرا فقط غصهی اینو میخورم چرا بی خداحافظی و بدون اینکه هیچی بگه رفت این دومین باره یکی باهام این کارو میکنه همه حرفاش دروغ بود ازش ناراحت نیستم فقط چرا اون حرفا رو زد
کاش ولی حسرتش تا ابد میمونه مستقل شدن از اجبار چه ارزشی داره
ما دخترا خیلی زود وابسته میشیم با اینکه خیلی باهوشیم ولی در کناره اونی که دوستش داریم احمق ترین میشیم زود گول میخوریم