2777
2789

سلام من یه پنجره توی اتاقم دارم که میخام دورو برش رو با گلو گیاه و گلدونام دیزاین کنم لطفا اگه توی خونتون گل و گیاه زیاد دارید عکس بدید منم از سلیقتون ایده بگیرم 

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍

جلوی پنجره دو سه تا گلدون بذار 

مدل رونده نذار اتاق شلوغ میشه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

گلا پخشن تو خونه

چندتا گلدون روی بار

ی گلدون بزرگ کنار ناهار خوری

دوتا گلدون کنار تی وی وال

ی گلدون سانسوریا دم ورودی

۳ تا پتوس بالای جا کفشی

ی گلدون هم کنار پله دارم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گل پتوس دارم و کلی گل دیگه باهاشون زندگی میکنم ..واقعا خونه م بدون گلهام نمیتونم تحمل کنم ،بچه هامن انگار ،باهاشون حرف میزنم گردگیریشون میکنم ،موجود زنده دوست داشتنی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من گل پتوس دارم و کلی گل دیگه باهاشون زندگی میکنم ..واقعا خونه م بدون گلهام نمیتونم تحمل کنم ،بچه ها ...

منم عاشق گیاهم ولی زیاد تو نگهداریشون خوب نیستم

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍