2777
2789
عنوان

کدوم کار خوبی لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@m__kalbim سلام میشه راهنمایی کنید؟

جانم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ایشون بالع شدن و باید طبق علاقه ای ک داره خودش تصمیم بگیره

کار آزاد سرمایه میخواد داره؟علاقه چی داره؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

دوست ندارن وارد نظام بشن؟

اره معافیت پزشکی ب راحتی کار نمیدن و بنظرم دوران خدمت داداشتون از کار میندازه

ی شغل آزاد خوب تو آگهی ها ببینید زیاد هست 

بنظرم درسش رو ادامه بده چون این دوره زمونه ارشد دارن ولی بیکارن 

اگر میخاد در آینده بهترین ازدواج بهترین دوستا و بهترین جایگاه اجتماعی کسب کنه درسش رو ادامه بده 

الان خودمو مثال میزنم من یک خواهر دارم که زود ازدواج کرد و درس نخوند البته خودش خاست الان جایگاه اجتماعی من از اون خواهرم خیلییی بالاتره ازین لحاظ که من تو جامعه نقش بیشتری دارم وگرنه ک اون زحماتش خیلی فراوان تر از منه..استقلال مالی اقتصادی و فرهنگی هم درصورت شغل ابرومند و مدرک تحصیلی خود ب خود بدست میاد و در آینده با افراد موفق تر و متشخص تر میشه در ارتباط بود...بنظرم تشویقش بکنید دوران معافیتش درسشو بخونه به هرحال پسر هم هست هوش خوبی داره اونطور ک میگید معدل خوبی هم داشته...نظر من اینه کنکور بده صددرصد رشته خوب قبول میشه باعث افتخار خودش هم هست با ی تیر دو نشون نه بهتره بگم هزار نشون میزنه!!برادرتون آقاست باید از الان بفکر آینده باشه چون راه های سختتری در انتظارشه

بازم با برادرت صحبت کن عزیزم