2777
2789
عنوان

کدوم کار خوبی لطفا بیایید

116 بازدید | 20 پست

شما باشید کدوم انجام میدید؟

برادرم 19 سالش

1.به نظرتون چشمش عمل کنیم بره استخدام نظ.ام بشه

2.بفرستیمش کار آزاد؟الان بگید کار آزاد چی خوبه؟

۳.یا بفرستیم کنکور بخونه؟

۴.کارت معافیت پزشکی میتونه بگیره اما دیگه باید بره کار آزادچون بامعافیت پزشکی کار نمیدن

5.چشمش عمل کنیم بره خدمت چطور؟

یه سوال دیگم داشتم الان با معافیت پزشکی خیلی جاها استخدام نمیکنند به نظرتون گرفتن معافیت پزشکی خوبه؟

ویژگی اخلاقی: درون گرا-نمیخنده هم اصلا

دیپلم پارسال گرفته

معدل کل دیپلمش ۱۸ و خورده

معدل کتبی نهاییش ۱۱ یا دوازده و خورده ای

ریاضیش از معلم همیشه ۲۰ میگرفت فیزیک۱۶-۱۷ شیمی 17-18

زیستش افتضاح ۱۰ شده

اینا نمره هایی بوده که از معلمش گرفته

بابا ول کنین این بدبختوووو 

خودت داری میگی ۱۹ سالشه مردی شده واس خودش 

بزارین خودش تصمیم بگیره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بره استخدام نظام بشه اگه علاقه داره

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزم چرا نارحتی خوب

ناراحت نیستم بابا میگم بزارین خودش تصمیم بگیره

ب نظرم نظام سخته و نره 

سختیش زیاده حقوقشونم کم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

شما شغلتون آزاده؟راضی هستید؟(منظورم از درآمد و..... و همه نظر)

من نه عزیزم همسرم مغازه داره نه اصلا راضی نیستیم انقد اجاره ها بالاست و بازار حداقل برای ما خرابه .من فکر میکنم اکثرا همینجورن مگه مغازه از خودشون باشه.یکم بخت و اقبال هم لازمه چیزی که تهش ما بهش رسیدیم