2777
2789

تلاش کردید اصلاح بشه؟

علت این بی خیالی و بس مسئولیتیش چیه؟

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

وظیفه ای در قبال خانوادم نداره 

دلیل اینک بهم پول نمیده میپرسم اگه قانع کننده بود باهاش مشورت میکنم یه تایمیو سرکار برم

دخترمم درچه مواردی پیشرفت نداره اگه درسیه باید با معلمش صحبت کنم یا با خودش ببینم دلیل اینک مطلبو درک نمیکنه و پسرفت میکنه چیه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما لازمه جدا بشین؟ شاید بهتر باشه شاغل بشین پولتون رو خودتون مدیریت کنین و زندگی خودت و دخترت تغییر کنه و چون همسرت عملا دیدی اهل پیشرفت نیست کلا پول خودت پیش خودت باشه و یکم اینده نگری کن و سرمایه مثل طلا و... و بیمه برا خودت و اصلا هم درامد و پس اندازت رو نگو چون متاسفانه افراد این چنینی پول شمارم میگیرن و هدر میدن و شما میمونی و پشیمونی  ممکنه دید پول داری بیاد زبون بریزه کف فلان میکنم ولی همش الکیه باور نکن وقتی قدرت داشتی توان داشتی زندگیتم تغییر میکنه اونوقت فکراتو بکن برا ادامه ..اول خودت تغییر کن