2777
2789

چیزی نمیشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من که یه ساله گلس نداره صدبارم خورده زمین الحمدلله سالمه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

هیچی ولی افتادن خبر نمیکنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

مگه از قصد میندازی زمین؟! بیشتر مراقب باش ولی خب اتفاق ممکنه بیفته، من تو هفته های اولی که گوشیمو خریدم گلسش شکست فک کنم از دست پسرم افتاد ولی گوشی که تازه میخری چون عادت نداری بهش احتمال افتادنش بیشتره

منم از همین میترسم

اره دیگه میگم 

بندازی بهتره

من شوهرم باور نمیکرد دقیقا شبی که خرید داد بهم گذاشتم رو میز خوابیدم پاشدم دیدم یه خش افتاده روش😕انقدر حرص خوردمممم که نگو

هنوز دستمه دیگه گفتم هلثش رو برسونم ۸۰ بعد بفروشم که بگم حداقل استفادمو کردم ازش😂😂چون قبمتش همینجوریه اومده پایین

اگه مراقب باشی و گوشی‌تو نیندازی یا با اشیای تیز توی کیفت نذاری، معمولا توی یه هفته اتفاقی نمی‌افته. ولی خب صفحه‌نمایش گوشی‌ها خیلی حساسه، یه خط کوچیک هم ممکنه اذیت‌کننده باشه.

در کل گلس یه محافظ ارزان ولی کاربردیه، برای خیال راحت‌تر هرچی زودتر بذاریش بهتره.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |