2777
2789

شوهرم رفته مغازه عصر میاد من خونه مامانشم از عید منو ابنجا پلاس کرده

خونمون یزده خونه مامانامون شهرستان های زنجان هست

میگم بریم یزد اینجا اذیتم میگ کجا میریم اینجاییم حالا حالا ها

مادرشم بشدتتتت اذیت میکنه فحشم میده با من حرف نمیزنه

شوهرمم عین خیالش نیست 

میگ اشکال نداره مادرمه

من 20 روز رفتم قهر تازه چند روزه برگشتم بخاطر بی مسولیتی شوهرم

بدونی هبچ تکلیفی برگشتم بزور

موقعی ک شوهرم اومد دنبالم خیلییییی دعوا و بحثش با بابام شد با مادرمم بحث کردن خیلییییییی همو فحش ناجور دادن

شوهرم از وقتی اومدم با من سرده میگ من زهرمو سرت خالی میکنم منتاها اینجا نه یزد چون میدونه یزد کسیو ندارم

میگ فکر میکنی حرفای مامانت یادم میره؟ 

اصلا با من حرف نمیزنه همش ب مامانش میگ زیاد ب زنا رو بدی هار میشن ینی ب من میگ تبکه میندازه

سه روزه مریضم منو دکتر نمیبره

من زده شدم بخدا چند بار تا الان نصف شب بیدار شدم ک خودکشی کنم باز بخاطر بچه هام نتونستم

مامانم میگ وسایلتو جمع کن اومدنی بهش بگو منو ببر خونه بابام

میگ اگ نیاوردتت بابات بیاد

منم زده شدم میخام برم

بچه هامو ازم میگیرن

مبدونم اگ ب شوهرم بگم منو کتک میزنه دعوا میکنه 

خونه بابام شهر دیگست نمبتونم تنهایی برم اجازشو ندارم

من فقط میخام طلاق بگیرم تموم ک شد خودکشی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت سرکار نمیره که دو ماه اونجا مونده 😑

شما همون نیستی شوهرت یزد زن صیغه کرده بود ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

تنهایی بدون اجازه بری خونه بابات خیلی بهتر از خودکشیه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وقتی کار به جایی رسید که پدرومادرت و همسرت به هم فحش دادن و بی احترامی کردن همونجا خونه پدرت می موندی و برنمیگشتی...الانم نمیخاد خودکشی کنی که شوهرت یه وصله ام بهت بچسبونه خانوادتو عذاب بده..محکم باش قانونی اقدام کن..طلاقتو بگیر و یه زندگی قشنگ درست کن..

وقتی پدرومادرت موافق طلاقتن دیگه تردید نکن

چرا میزاری یه نفردیوونت کنه؟

چرا فک میکنی بچه هارو ازت میگیرن ؟

چرا اصلا دوتا بچه آوردی این مرد یه شبه اینجور نشده

هر چیزی قانونی داره ایشون نمیتونه بچه هارو کاما بگیره ل

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید