2777
2789
عنوان

تجربه من از امتحان نهایی دینی امروز

5908 بازدید | 26 پست

همه ش و همه ش از نمونه سوالای که خوندم اومده بود

کتابو یدور در حد بلد شدن خوندم فقط

و نمره خوبی که میگیرم مدیون نمونه سواله

12تا نمونه سوال سال های قبل و شبیه نهایی حل کردم

پس اگه وقت نکردی کل کتابو بخونی زانوی غم بغل نگیر جاش نمونه سوال حل کن 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

واقعا؟ حالا من فک میکنم خودم بخونم بهتر از نمونس

آره نه من حس میکنم خوندن کل کتاب برای مرور مسخرس چون 200 صفحه رو تو پونصد دورم بخونی باز ممکنه یادت بره اما نمونه سوال دوای درده نحوه سوال دادن و نشون میده مثل بلبل جوابارو می‌نویسی

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتی نمونه سوال یاد یه خاطره افتادم سال اخر دبیرستان معلم ادبیاتمون باهامون کار میکرد نمونه سوالارو امتحان می‌گرفت کلاسی، بعد من کار داشتم رفتم دفتر دیدم کدوم صفحه رو گذاشته کپی بگیرن برا امتحان اومدم به بچه ها گفتم همه نشستیم اونو خوندیم بعد که برگه ها اومد امتحان من اون صفحه بود ولی بقیه بچه ها یه سال دیگش بود 😅

سطح امتحان امروز خوب بود

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

خداروشکر برات خوشحالم آجی من خراب کردم چه کنم💔خودمو باختم همیشه شاگرد نمونه بودم الان حس میکنم خنگم چیکار کنم برای ادبیات چجوری بخونم نمره بالایی بگیرم تروخدا کمک کن

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
سطح امتحان امروز خوب بود

اره بنظرم 

ولی ریز به ریز بود

گفتی نمونه سوال یاد یه خاطره افتادم سال اخر دبیرستان معلم ادبیاتمون باهامون کار میکرد نمونه سوالارو ...

اخی😂😂

خداروشکر برات خوشحالم آجی من خراب کردم چه کنم💔خودمو باختم همیشه شاگرد نمونه بودم الان حس میکنم خنگم ...

نه خوشگلممممم چرا خودتو ببازی؟

خنگ چرا؟

فقط خوب برات تثبیت نشده مطالب همیننن

توروخدا ناامید نشو این ی امتحان بود که گذشت بیخیال شو تموم شد رفت

۹ تا نهایی مونده

میتونی همه رو ۱۹/۲۰ شی

نگا کن برای ادبیات از همین الان شروع کن ۴ ساعت برای ۴ درس 

تایم بزار الان ۱۱ تا ۲ دو درس ادبیات بیست دقیقه استراحت

دوباره تا ۴/۳۰ دو درس

یکمی استراحت همینطور تا شب ادامه بده تقریبا ۱۲ درسو میخونی

اگه دوازدهم تجربی هستی

شبم تا ۷ صبح بخواب پاشو چند تا درس باقی مونده رو بخون و 

نمونه سوال حل کن 

شک نکن نمره کمتر از ۱۹ نمیشی

آره نه من حس میکنم خوندن کل کتاب برای مرور مسخرس چون 200 صفحه رو تو پونصد دورم بخونی باز ممکنه یادت ...

وای من انگار گارد دارم برای حل سوال خوره ی خوندن دارم

نهاییای سالای قبل نظرته؟ 

وای من انگار گارد دارم برای حل سوال خوره ی خوندن دارمنهاییای سالای قبل نظرته؟

اره دانلود کن نهایی خرداد سال قبل شهریور و دی سال قبل حل کن،وسواس مطالعاتی داری فکر کنم

نه خوشگلممممم چرا خودتو ببازی؟خنگ چرا؟فقط خوب برات تثبیت نشده مطالب همینننتوروخدا ناامید نشو این ی ا ...

مرسی قربونت برم حالم خیلی بد بود🥺❤️با حرفات آروم تر شدم الانم که دارم بهت اینارو میگم با گریه اس واقعا داغونم سر جلسه غیر استرس قفسه ی سینم احساس کشیدگی حس کردم و درد وهمه چی اون لحظه جمع شد 

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
مرسی قربونت برم حالم خیلی بد بود🥺❤️با حرفات آروم تر شدم الانم که دارم بهت اینارو میگم با گریه اس وا ...

فدای سرت هیچی ارزش ندار ه خودتو برنجونی واسش فدای ی تار موت واقعا، من می‌دونم که تو بقیه رو میترکونی شک ندارم بهت

نگرانیم اینه اگه این خیلی پایین بشه چی من ترمیم اولی هستم یعنی قائل جبران هست؟میشه امید داشت؟

اره با جبران کردن بقیه نمرات